2014-05-18, 19:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c
Cytat:
Napisane przez zubi89

Padam ze zmęczenia cały dzień jeżdżenia w tą i z powrotem na uczelnie od 7 rano  na dodatek oblałam jeden egzamin...i jak się okazało to był już 2 termin...w ogóle nie zrobił nam zerówki tylko wtedy gdy byłam w szpitalu był na ostatnich zajęciach pierwszy termin...jeszcze dowalił nam pytania z ustaw...
Przepraszam ale na nadrabianie nie ma dzisiaj sił
Jedynie wrzucam wam artykuł na temat malin, liści malin, soku z malin itd...
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-por...,230_5636.html
|
Współczuję ciężkiego dnia i niezdanego
egzaminu. I co teraz? Będziesz mogła to jakoś poprawić?
Cytat:
Napisane przez zuken
Może to od stanika?? Ja czasem mam takie bóle bo obwód już mam za ciasny w większości staników
Zalamana nienajgorzej, olałam ją totalnie, tż zresztą też także spoko  Poza tym założyłam czerwone buty na szpili i wyglądałam nawet super
Jedynie wkurzały mnie siostry tż-ta które na głos zachwycały się jej urodą powtarzając co 5 minut, że przypomina im Anję Rubik tylko jest jeszcze ładniejsza
|
No to super, że ex tż-ta nie uprzykrzyla imprezy. A jak dla mnie porównanie do Rubik to żaden komplement, bo od zawsze się zastanawiam co ktokolwiek w niej widzi, chuda, brzydka i sepleni na dodatek, jak dla mnie zero kobiecości
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
|
|