Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Część z nas sale zaklepuje, reszta palce na pierścień szykuje PM 2016 cz. 10 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-19, 13:56   #904
sylwia9d
Zakorzenienie

Dot.: Część z nas sale zaklepuje, reszta palce na pierścień szykuje PM 2016 cz. 10 <3

Cytat:
Napisane przez kashia001 Pokaż wiadomość
takie z sosem grzybowym mmm

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

też pyszności , ja mam pierś z kurczaka z warzywkami
To ja sie też pochwalę dizś co prawda obiadu nie ma bo zalało nam domek po akcesach powodziowych ostatnio i rodzice pojechali sprzątać a ja dziś TŻ zafundowałam brokułki z sosem czosnkowym tak na szybko

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
U nas drużba to jest taka osoba (na ogół 2 osoby), które zajmują się przynoszeniem wódki (bo kelnerów się nie dopuszcza do wódki)
I np. przynoszeniem napojów w butelkach, bo dzbanki z sokami/wodą to kelnerzy
U nas wódka zajmuję sie których z tatów no chyba ze panstwo młodzi wymyślą sobie kogoś innego.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
a u nas drużba to 2 dziewczyny które do PM przyprowadzają Pana Młodego.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

roznoszeniem wódki zajmuje sie ojciec PM
U nas to nie drużba a druhny

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
pap

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

no to super, dla mnie najorszy koszmar to było znalezienie orkiestry... bo wiesz jednak nigdy nie wiadomo jak zagrają na żywo :P
Nas orkiestra zaprosiła na próbę także wiemy jak grają na żywo dlatego się na nich zdecydowaliśmy