2014-05-19, 20:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
Nie... Gorna krawedz siega mi do.biodra ale ja prawie 180cm mam.
Co do szpitali-porodowek... Fakt jest lepiej.
Tam gdzie ja bede rodzic jest mega... Sama porodowka jest nowoczesnie wyposazona, a oddzial gdzie trafiasz po jest nowiutki. Pokoje max dwu osobowe z wc a jak wychodzisz z pokoju wc dla odwiedzajacych i prysznic. I tak przy kazdym pokoju. Kuchnia faktycznie 24 na dobe... Kawa, herbata zawsze cieple w termosach na korytarzu i woda do picia za free.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
No i takie warunki powinny być w każdym szpitalu a nie jak w większości obskurne sale,wredny personel i do tego jedzenie takie,że nawet chomik by się nie najadł ehh...
A ja się będę kłócić w moim szpitalu: Bo gadają,że poród z bliską osobą jest płatny a guzik prawda,bo wszędzie czytam i ciężarna ma prawo do tego aby bliska jej osoba była przy porodzie za darmo.. U mnie za taki luksus płaci się bodajże 200 zł...
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|