Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy ja bym też mogła prosić o poradę?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-05-20, 10:19   #8
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Re: czy ja bym też mogła prosić o poradę?

Witaj Kamilo [img]icons/icon7.gif[/img]
Naprawdę śliczna z Ciebie dziewczyna, i jaką masz kobieto figurę [img]icons/icon7.gif[/img]

Co do włosków, to oczywiście popieram pomysł z loczkami [img]icons/icon7.gif[/img] Bardzo kobieco i sexi [img]icons/icon7.gif[/img] ale co do tycjanowskiego kolorku, to nie do końca jestem przekonana. Może się mylę, ale bardziej widzę Cię w ciemnych, chłodnych brązach niż rudościach. Chociaż, może na tym brązie delikatne pasemka tycjanowskie dałyby świetny efekt?? Zapytaj jeszcze w razie czego fryzjerki. Ale to mogło by być naprawdę ciekawe połączenie.

Kolorki ubrań. Wybieraj raczej średnio nasycone, ale nie unikaj kolorów. Dobrze Ci w takim jeansowym błękicie [img]icons/icon7.gif[/img] Ja widzę Cię jeszcze w bieli, ecry. Jak najbardziej błękit i fiolet. Czekoladowy brąz, ale beże nie przy buzi. Zielenie jak najbardziej, ale jeśli są to na przykład kolory khaki to je koniecznie ożywiaj ecry albo wzmacniaj ciemnym brązem. Wypróbuj jeszcze może weselsze bluzeczki w kolorach: pomarańczowym, wiśniowym, czerwonym, seledynowym..

I bardzo podobają mi się propozycje NOI [img]icons/icon7.gif[/img]

Co do makijażu, to są to troszkę za małe zdjęcia, żeby Ci coś dokładniej doradzić. Na pewno możesz z powodzeniem malować oczy na wiele sposobów. Począwszy od bardzo delikatnego makijażu a skończywszy na duużo mocniejszych. Tylko na dzień nie maluj się za mocno. Nie potrzebujesz tego [img]icons/icon7.gif[/img]

Usta - nie wiem czy dobrze widzę na zdjęciu, ale chyba masz dość wąską górną wargę? Jeżeli tak, to na dzień maluj się jaśniejszymi kolorkami, a na wieczór możesz z powodzeniem ją powiększać, wychodząc odrobinę kredką nad jej naturalny rysunek. Podobnie rób, jeśli masz jakąś sesję fotograficzną [img]icons/icon7.gif[/img]

Jak jeszcze masz jakieś pytania, to chętnie odpowiem, bo teraz na razie nic nie przychodzi mi do głowy [img]icons/icon7.gif[/img]

Cmoczki [img]icons/1cmok.gif[/img]

AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując