2014-05-21, 10:04
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
A ja mam zamiar przełamać dzisiaj jeden z największych moich lęków, strach przed strzykawką i krwią. Właśnie dzisiaj organizują u mnie na uczelni Wampiriadę, czyli akcję oddawania krwi i mam zamiar wziąć w niej udział. Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mnie nie musieli zbierać tam z podłogi! 
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------
Cytat:
Napisane przez blueberry08
Dzięki <3 Mam świetną mamę, wczoraj przegadałyśmy cały wieczór, nawet było sporo śmiechu... To są te fajne momenty, których mam nadzieję będzie coraz więcej
Myślę o wyjeździe do pracy np. nad morze, byle nie przebywać w tym samym mieście co on.
Spójrzcie na to słońce! Pięknego dnia dziewczyny 
|
Najważniejsze to mieć kogoś, z kim zawsze można pogadać. Ja też zawsze mogę liczyć na moją Mamę, jeśli chodzi o wyjście na rowery itd, mimo że o eksie z nią nie rozmawiam.
Co do pracy dobry pomysł, ja właśnie wyjeżdżam na całe wakacje do Niemiec. Nawet jeśli nie uda Ci się znaleźć już niczego nad morzem, to gdziekolwiek - ważne, żebyś miała zajęcie.
Mnie taka pogoda również motywuje, od razu się uśmiecham, jak rano wstanę i widzę takie słoneczko za oknem
|
|
|