Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-21, 16:20   #2911
201701051337
Konto usunięte

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Luna-nareszcie się doczekałaś Maleńka Gratuluję Pięknotko!!!
Maljo-proponowany żelek to gigant
Twój TŻ był z Tobą na konsultacji? Mierzyłaś przy Nim wkładki?
Kochana masz wspaniały uśmiech!!! Ząbki bielusieńkie, że szok!!!

Tak bardzo zazdroszczę Wam spotkania Moje dwie sympatie razem Dlaczego muszę mieszkać tak daleko od Was!!!
Misiaczku za komplement, to zawsze miło jak cos w nas sie komuś podoba a na usteczka i zabki faktycznie nie narzekam jeszcze teraz zrobię mały kwasik w uUstka i juz wogole bede zadowolona mam nadzieje

Kochanie tez rozpaczam z powodu odległości ale cóż , chociaż popisać tu możemy Misiaczku i powspierac sie nawzajem

Co do rozmiaru implantu to jak mierzyłam go w zwykłym stanika i wyglądał zupełnie naturalnie , jak podwójny pushup plus moje cycki spuchniete przed okresem wiec luzik , nawet TZ sie na to otworzył ze nie wyglądam jak mega cycol tylko tak proporcjonalnie . Bedzie ok rozmiarem wiec . Wieczorem dam tu zdjecia z przymiarki i same ocencie , ja uważam ze jest z klasa i bez przegięcie

Teraz tylko musze spełnić pewne kryteria przed oper w związku ze swoimi problemami zdrowotnymi o których Wam juz tu pisałam i które okazały sie poważniejsze niż sądziłam

Byłam dzisiaj na konsultacji u dwóch lekarzy i żaden nie zrobi mi oper jezeli nie bede miala pewnych zasw o gotowości do oper .

W piątek jadę do jednego specj . Od mojej choroby . W poniedziałek do drugiego , w zasadzie dopiero wtedy bede miała pewność kiedy nadam sie do oper

Powiem Wam ze miałam szczęście ze moj dr od nosa go zrobił. Dzisiaj zobaczyłam ze u innych chirurgów po przeprow wywiadzie tak szybko i łatwo nie doszłoby do oper

Co do noska byłam dzisiaj na kontroli tak jak Wam mówiłam . Pan dr pokazał technikę masażu i powiem Wam ze jak tylko ja zastosowałam nos od razu zrobił sie węższym i końcówka szpiczasta ... To uświadomiło mi jaka tam jest opuchlizna . Dr powiedział ze wyciągnął cały środek i do pół roku zobaczę realny efekt w całości .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez 201701051337
Czas edycji: 2014-05-21 o 16:31
201701051337 jest offline Zgłoś do moderatora