2014-05-21, 23:22
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Maj-czerwiec. Zamienianie się jest fajne!-nieaktualny
NIEAKTUALNE
Zapraszam do nowego wątku: KLIK
Cześć i czołem !
Jestem nową przekupką, piszę o tym, bo jest możliwe, że popełnię jakąś gafę na dzień dobry. Jeśli tak, to proszę nie krzyczeć, proszę tłumaczyć. Regulamin przeczytałam, w teorii jestem oblatana.
Nie wysyłam za granicę!
Nie mam nic przeciwko wysyłaniu paczek jako pierwsza.
Jeśli jednak, tak jak ja, jesteś świeżakiem, albo masz kiepskie opinie od innych przekupek, to będziemy się dogadywać w sprawie pierwszeństwa wysyłki.
Osobiście preferuję wysyłanie listem poleconym. Oczywiście towar musi być dobrze zapakowany i w kopercie bąbelkowej! Jeśli nie zgodzisz się na wysyłanie listem poleconym, to oczywiście wyślę regulaminową e-przesyłką, wiedz tylko, że ja nie mam nic przeciwko wysyłce poleconymi 
Nie szukam niczego konkretnego ale jestem zainteresowana kosmetykami mineralnymi i zdecydowanie bardziej lubię kolorówkę.
Tutaj jest moja wishlista. Może to trochę ułatwi
Mniej więcej jasne? To jedziemy
Od lewego zdjęcia od lewej:
1.Podkład Bourjois Healthy Mix nr 52. Zużycie ok 1/3. Produkt mam od listopada a po otwarciu jest ważny rok, więc jeszcze prawie pół roku można go uzywać.
2. Krem bb Etude House Precious Mineral Bright Fit w kolorze N02. Kupiony w marcu, nawet jeszcze nie wyrzuciłam tekturowego opakowania i w tej oryginalnej tekturce go wyślę. Zużycie jest naprawdę znikome.
3. Lakier Flormar w kolorze 418. Zużycie to ok 1/3.
4. Mini lakier Paese w kolorze 123. Użyty raz.
5. Lakier essence Love letters w kolorze grey-headed lovebird. Użyty raz.
6. Flormar lakier matowy w kolorze M03
7. MeMeMe rozświetlacz Beat the Blues w kolorze Pearl Pink. Nigdy nie używany. Nigdy nawet nie odkręcony.
8,9. Maskara Max Factor Wild Mega volume. Obie nigdy nie używane, nigdy nie odkręcane.
10. Revlon Just Bitten Kissable balm stain w kolorze 035 charm. Wiem, że wszystko obdrapane, musicie mi uwierzyć na słowo, że to ona. Zużycie widać. Kredka jest na zdjęciu na maksa wsunięta więc jest jej jeszcze dużo.
11. Essence gel tint w kolorze 02 deep red. Użyty dosłownie dwa razy.
12. Resztka waniliowych perfum z Yves Rocher. Jak widać została ok 1/4 buteleczki. Perfumy sa dość stare, bo mają już ponad rok, lojalnie uprzedzam.
13. Korres róż do policzków w kolorze 44 orange. Zużycie widoczne na zdjęciu. Jestem pewna, że jest to tester, dlatego jest w białym opakowaniu.
14. Avon superchock czarna. Widać jak długa jest. Temperowałam ją chyba ze trzy razy.
15. Essence rozświetlacz Ice Ice baby. Z limitki lutowej, więc świeżak.
16. Lolita Lempicka EDP 100 ml. Zużycie widoczne, bardzo małe. To wymienię tylko za coś ekstra bo drogie było Najchętniej na coś z wishlisty 
17. Puder rozświetlający Catrice z zeszłorocznej LE Candy Shock. Zużycie jest widoczne, ale opakowanie jest trochę porysowane, co pokazuje następne zdjęcie.
18. Kredka Essence LE Love Letters. Limitka lutowa, więc świeżak. Raz temperowana.
Następne dwa posty zostawię sobie na dokładki.
Edytowane przez IgnisDivine
Czas edycji: 2014-07-02 o 15:03
|
|
|