Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-22, 08:54   #4785
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Mecia no ja nie bede kłaść chyba że się na leżak hahaha tak napisałam że jedziemy robić ale miałam na myśli mojego małża wredna jestem hehe

eekaterina no wiadomo teraz wydatki większe wszystkich czekają
Co do spieniacza , to sama mam taki http://allegro.pl/tv77-spieniacz-mle...226877425.html i spełnia swoją funkcje na prawdę super mleko spienia aż na sztywną pianę
Myślę że jak już się ustawimy w tym nowym mieszkanku i dzidzia sie urodzi i zobaczymy jak będzie z kasa to sobie wezmę na raty coś takiego
http://www.mediaexpert.pl/ekspresy-c...fecta,id-17139 ale to pewnie też po okresie karmienia itd.. bo jak zacznę chlać kawę to dziecko mi nigdy nie zaśnie bo z cyca poleci sama kofeina

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Dzisiaj piekna pogoda to fakt az sie skusilam na spodenki potem wyjde przed biuro i opalam nogi.
Jakas dzisiaj jestem nie w chumorze wkurzyla mnie moja siostra chyba coraz bardziej mnie jej zachowanie denerwuje, ma 11 lat i jest tak rozpuszczona i tak sie odzywa do mnie i do rodzicow ze ja juz nie daje rade krzykiem nic nie zdzialam bo ona smieje sie prosto w oczy albo pyskuje.
Albo sie cos zmieni albo ja nie bede w jednym domu z nia mieszkac ciezko sie dogadac a co bedzie jak bedzie juz malenstwo w domu raczej nic sie nie zmieni... no coz zobaczymy.
Nie chce sie denerwowac przez nia ale sie nie da od dzisiaj nie schodze na dol jem u siebie w pokoju. Z koniecznosci tylko na dole bede przebywac.
A jak sie nic nie zmieni i bedzie gorzej to mam wyjscie isc do tesciow tak przynajmniej spokoj ktory teraz potrzebuje. eh...
współczuję ci kochana , bo ja na takie nastolatki to też nie mam nerwów ... choć sama taka byłam ale w wieku 16 lat , myślałam że świat jest mój , a teraz dziewczynki dojrzewają bardzo szybko i jeszcze szybciej stają sie irytujące ... i najgorsze że nic nie możesz takiej "gówniarze" powiedzieć bo cie jeszcze z☠☠☠ie ...
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora