2014-05-22, 18:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: korwin
Cytat:
Napisane przez Odlotek
Kolejna ważna sprawa, moim zdaniem wagi państwowej - martwy ciąg... jeżeli to jest miarą tej wspaniałej męskości, to połowa populacji mężczyzn powinna w tym momencie założyć spódniczki i zostać w domu przy dzieciach... Stań do walki w jakiejkolwiek dyscyplinie z mistrzynią olimpijską, zobaczymy, czy dalej będziesz taki pewny swojej wyższości w pewnych dziedzinach. To chyba tyle, bo aż mi ciśnienie podskoczyło po przeczytaniu tych kilku postów 
|
mądre słowa, ale one i tak nie trafią do agitatora partyjnego.
taki z niego ekspert widzący te niemal mało ambitne kobiety na kasie w biedronce a sam pewnie jak pisałem wcześniej cegły przewala z miejsca w miejsce ewentualnie pożera nasze podatki w postaci zasiłków.
bo nikt kto ma jakieś pojęcie o poważnej pracy takich bredni by nie wygadywał i to piszę z mojego doświadczenia na różnych stanowiskach, po prostu na wiele stanowisk nie bierze się kobiet mimo że mają kwalifikacje a nie bierze się ich bo są kobietami więc nie mogą robić tej kariery i pozostają im mniej ambitne funkcje, no ale tacy ludzie tego nie rozumieją.
zresztą z tego co widzę po wpisach w różnych miejscach to większość wyborców pana Korwina to ludzie z jakimiś uprzedzeniami do kobiet, nie wiem może mamy ich trzymały krótko i biły, stąd później taki uraz do kobiet i to poczucie wyższości nad nimi, nie wiem ale normalne to nie jest i widać że jakiś uraz do kobiet ci ludzie mają.
lub to panowie co to whisky piją, których olała pewna kobieta w klubie i potem mają uraz do płci żeńskiej.
a co do siły kobiet, to pewna pani zwana Rondą Rousey na zajęciach w programie Ultimate Fighter poddawała facetów trenujących od lat różne sztuki walki, a to raczej mówi wszystko że kobiety jak chcą to i facetowi dorównają, a jak facet podnosi rękę na kobietę to jest ciotą, więc jak ktoś czyta porady Korwina i myśli aby wcielić je w życie to wiedz człowieku że jesteś ciotą, bo na kobiety, dzieci i zwierzęta to tylko frajerzy rękę podnoszą!
abdomen robotnika syfona dziwisz się dlaczego ten andrzejek jest atakowany? bo przyszedł aby tu spróbować zawalczyć o głosy ludzi, ale jak widać tu mu się to nie uda, zresztą po cholerę szukać głosów i zrozumienia na portalu gdzie dużą część to te mało inteligentne i mało ambitne kobiety które przecież nie powinny mieć prawa głosu?
Edytowane przez dominikmeller25
Czas edycji: 2014-05-22 o 19:05
|
|
|