Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Medyczna porada
Wątek: Medyczna porada
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-22, 20:13   #25
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Dot.: Medyczna porada

Cytat:
Napisane przez nadijka Pokaż wiadomość
Według mnie powinnaś zasięgnąć opinii jeszcze innego lekarza. Bóle brzucha mogą świadczyć o innych chorobach (np. gastrologicznych), które mogą powodować chudnięcie, osłabienie. Nie twierdzę oczywiście, że na 100% nie masz chorej tarczycy, ale ja bym poszła do gastrologa. Kilku lekarzy u których byłam, mówiło wprost, że alergia jako diagnoza bólów brzucha, osłabienia itp. powinna być stawiana na końcu, po wykluczeniu innych chorób. Ale to tylko tak z mojego doświadczenia
alergię mam zdiagnozowaną od ponad 20 lat,a od 15 astmę. Jestem uczulona na wiele rzeczy, i alergolog mówi,że jak jestem uczulona na jakiś pyłek zachodzi reakcja krzyżowa i coś z jedzenia mi szkodzi, stąd bóle. Niedawno miałam robione testy po raz kolejny i naprawdę ją mam. Tyle,że mimo leków wielkiej poprawy nie ma.
Czerwonych krwinek mam odpowiednią ilość, ale pozostałych badań nie robiłam, ani witamin,ani kwasu foliowego.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując