2014-05-22, 21:01
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
LVEB edp, innocent, nowy alien
Dziewczyny mam na wymiane 
La vie est belle edp 48/50 ml (z kartonikiem i rachunkiem) wymienione
innocent mugler 70/75 ml ( bez kartonika, zbyt nietrwaly na mnie niestety ) wymienione
Gucci envy 25/ 30 ml oddane
( perfumy zakupilam lub dostalam w ciagu ostatnich kilku miesiecy)
Mam tez dwie butelki lady gaga fame, kazda zuzyta w ok 20%, niestety zostawilam obie w mieszkaniu tesciow, wiec nie pamietam dokladnie objetosci i zuzycia. Te sa troche starsze, jedne zakupilam zima 2 lata temu, drugie dostalam w prezencie niecaly rok temu. Lezaly dobrze przechowywane, a raczej zapomniane, na dnie szafy Zostala juz tylko jedna, starsza butelka, druga zaginela
dodaje jeszcze nowego aliena extraordinaire 90ml, zuzyte tylko kilka psikow, podobal mi sie w sklepie, teraz juz troche mniej ( ale nie jest bardzo zle, wiec latwo nie oddam )
Poniewaz jest to moja pierwsza wymiana na wizazu, perfumy wysylam jako pierwsza, a Wy swoje, dopiero po otrzymaniu przesylki ode mnie. W zwiazku z tym, ze wiaze sie to dla mnie z pewnym ryzykiem, prosze o propozycje od osob z wieksza iloscia przekupek. Bardzo wazna informacja mieszkam zagranica na terenie EU, wiec przesylka bedzie troche kosztowac obie strony, proponuje przesylke ekonomiczna. Zapewniam 100% uczciwosci z mojej strony i oczekuje tego samego. Dostep do internetu mam czasami ograniczony, wiec prosze o cierpliwosc przy korespondencji. Dodam jeszcze, ze szukam tylko innych perfum, szczegolnie roznych wersji aliena ( oprocz klasycznej i extraordinaire )
Pozdrawiam i zapraszam
Edytowane przez moni5445
Czas edycji: 2014-06-11 o 20:43
Powód: dodanie zdjec
|
|
|