2007-06-27, 22:00
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pokój ... Mi się znudził :/
co do układu, to nie będę się mieszać bo Elfir jest ekspertem, ale chyba zamieniłabym miejsce gdzie stoi łóżko na to z biurkiem i szafeczka. Co do ścian... toi całe czerwone chyba jeszcze bardziej zmniejsza pomieszczenie. Połączenie z żółtym zupełnie mi się nie podoba.. Biały z czerwonym chyba troche za bardzo kontrastowe.. Może jedna ściana czerwona a reszta w odcieniu kości słoniowej? Może jakiś szablon drzewa na tej ciemniejszej ścianie??
Lustro nad komodą to fajny pomysł. Sprzątnęłabym z niej te wszystkie troszkę niedobrane drobiazgi,a zakupiła koszyczki wiklinowe i poustawiała w nich jakieś kosmetyki, umieściła w nich branzoletki czy jakąś biżuterię 
Na łóżko zamiast obicia chyba wystaczy narzuta i będzie to tańsze rozwiązanie.. Poduszeczki ze złotym wzorkiem będą jak najbardziej ok 
Nie wiem jakie masz lampy,ale fajne by były takie papierowe np z chińskimi wzorami...
Do dekoracji: świeczki, kwiaty w ładnych doniczkach jednego rodzaju, ramki na zdjecia,. może na ściane jakiś większy ciekawy obraz przedstawiający azjatów... Na okna bambusowe albo drewniane rolety...
Tak mi się to na początek nasówa :P
|