Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Architekt Wnętrz-Wasze doświadczenia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-23, 15:57   #7
kasiak0911
Przyczajenie

Dot.: Architekt Wnętrz-Wasze doświadczenia?

Cytat:
Napisane przez Tici Pokaż wiadomość
Jakbyśmy się znali, to byśmy architektki nie brali, ale skoro miało być ładnie, to uznaliśmy, że będzie "Z". Najpierw była dość luźna rozmowę, na której próbowaliśmy przekazać o co mniej więcej nam chodzi, bo baliśmy się, że dostaniemy propozycje z czerwonymi ścianami i meblami jak z galerii sztuki, ale nie było nawet takich propozycji.
Od pierwszej rozmowy, do prawie, że końca remontów to minęły jakieś nie całe dwa miesiące - ciut dłużej, bo dokupowaliśmy meble, wszystkiego naraz nie mogliśmy kupić.
Ja mam złe doświadczenia, bo architektka którą zatrudniliśmy na siłę próbowała przeforsować swoje pomysły, miała swoją wizję i tylko ją chciała zrealizować. Rozmawialiśmy ale nie wzięła pod uwagę naszych oczekiwań i preferencji. Skończyło się na tym że zrezygnowaliśmy z tej "pomocy" na samym początku współpracy...
Szukam właśnie kogoś takiego o kim piszesz - kto mnie wysłucha i będzie się liczył z moimi upodobaniami. Gdzie znalazłaś tą architektkę?
kasiak0911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując