Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jest co ratować i jak?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-23, 16:41   #2
201611090905
Konto usunięte

Dot.: Jest co ratować i jak?

Cytat:
Napisane przez Harriboo Pokaż wiadomość
Wczoraj mój tż stwierdził, że nie jest w stanie mi dać tego co chce, nie dojrzał do tego i nie chce mnie ranić. Krótko mówiąc rzucił mnie. Byliśmy razem 5 msc. Ostatnio powiedziałam mu, że nie okazuje mi w ogóle uczuć, nie mówi, że kocha, nie komplementuje, nie ma czułości z jego strony po za łóżkiem. On powiedział, że się zmieni. Po tygodniu gdy nie zmieniło się nic ponowiłam prośbe o okazywanie uczuć, bo nie mogłam się więcej domyślać, że mnie kocha. A on stwierdził, że w takim razie to koniec, bo on taki jest i się nie zmieni, nie dojrzał do związku ze mną. Dziewczyny, nie wiem co robić. Wcale nie chciałam tego kończyć, powiedziałam, że taki związek nie ma sensu, ale chodziło mi o to żeby tę swoją miłość choć troche okazywał. Ogólnie byliśmy razem szczęśliwi, snuliśmy plany na przyszłość a on nagle wszystko przekreślił. Chciałabym żeby było jak wcześniej, bo przez pierwsze 3 msc nie miałam czego się przyczepić. Cały czas myśle, że wróci. Okropnie mnie tym zranił. Jestem osobą z tendencją do depresjii i autodestrukcji. On wcześniej jako mój przyjaciel obiecywał, że nie zostawi. A teraz ma wy☠☠☠ane. Co robic? Gdyby nie moja duma dawno błagałabym go żeby wrócił, ale nie zrobie tego. Jak mam walczyć o niego? Czy ta walka ma jakiś sens?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Chłopak sam się przyznał,dlaczego Wam nie wychodzi. Wydaje mi się,że to nie jest tak,że już go nie obchodzisz,ale po prostu spojrzał realnie na wasz związek, nie potrafił zmienić czegoś co Tobie bardzo przeszkadzało,więc jak Wam miało się układać? Nie wiesz,czy z czasem by się zmienił czy nie. Może po prostu do siebie nie pasowaliście, 5 miesięcy to krótki okres związku,a już mieliście problemy wynikające z niezgodności charakterów, więc sama sobie odpowiedz na pytanie czy masz o co walczyć.
201611090905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując