2014-05-23, 22:55
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Mój chłopak, cały czas piszę do swojej byłej
To nie ja pisałam tamten wątek, wygląda tak jakby to jego była, tylko zmieniła wiek, ale jeśli on naprawdę piszę jej takie rzeczy...? Nie mogę poprostu w to uwierzyć...
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------
Cytat:
Napisane przez Morganatic
Po pierwsze, nie podoba mi się to, że porównuje Cię do swojej eks- to jest jedna z najbardziej niesmacznych rzeczy jakie można zrobić drugiej osobie, dla mnie to jest mega duży minus...
Poza tym- osobiście dałabym sobie spokój. Nie może wyglądać to w ten sposób, że Ty go o coś prosisz, mówisz, że zależy Ci na tym, by zerwał z nią kontakt, a on to totalnie olewa- dla mnie to jest totalny brak szacunku z jego strony. Nie ma czegoś takiego jak znajomość z eks czy przyjaźń z eks- nie ma i koniec, to zawsze jest podszyte jakimiś uczuciami i emocjami. Ponadto, nie może być tak, ze mówi Ci, ze ona zawsze będzie dla niego ważna i dalej z nią wypisuje- to jest krzywdzące dla Ciebie, Btw- powiedział przecież, ze nie dopasowali swoich charakterów, wiec o co chodzi ?
Zadaj sobie pytanie czy jesteś szczęśliwa i czego oczekujesz.
Na Twoim miejscu dałabym sobie spokój, póki nie jesteście ze sobą zbyt długo.
Szkoda Twoich łez i nerwów, Twój facet zachowuje się jak jakiś gimbus (wybacz za określenie), nie jest Ciebie wart.
|
On to tłumaczy tym, że ją zranił ma wytrzuty sumienia, że zniszczył jej życie czuje się za nią odpowiedzialny itd...
|
|
|