Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rodziny wielodzietne - co sądzicie? Czy chcecie taką mieć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-23, 22:04   #204
_vixen_
Zakorzenienie

Dot.: Rodziny wielodzietne - co sądzicie? Czy chcecie taką mieć?

Ja tęsknię czasem za czasami bezdzieciowymi. Za tą wolnością, czyli w sobotę śpimy do 10, idziemy do kina, na piwo, można sobie poleżeć bez dziecka przewalającego się po nas na łóżku... Nie trzeba chodzić na te nudne place zabaw i wysłuchiwać tych rodziców i dziadkow: ostatnio byłam z TŻtem i córką na placu zabaw i jakiś dziadek ostrzegał swojego ok. 4 letniego wnuczka przed niebezpieczeństwem, jakie generowała nasza córka, ktora czyściła energicznie dechę od piaskownicy z piasku:
- Uważaj, bo dziewczynka nasypie Ci piasku w oczy, będzie Cię bolało i pójdziesz do lekarza...
I tak dalej w ten deseń. Mała aż się zaczeła dziwnie na tego dziadka patrzeć, oczy wielkie robila, co TŻ skomentował do mnie po cichu, że słucha, co ten dziadek pier....
Dobijają mnie czasem te place zabaw, jak se pomyśle, że jak miałabym dzieci powiedzmy z odstępem wiekowym co 5 lat, to do czterdziechy stamtąd się nie wydostanę chyba ;_
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując