2014-05-23, 22:09
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
Cytat:
Napisane przez aamidale
Melonade hello ;* dzięki wielkie za wpisanie mnie w tabelkę, jakoś w poniedziałek pewnie uda mi się zważyć dokładniej 
Co do przeżyć to powiem tyle, że od 10 roku życia do chwili obecnej straciłam ponad 6 najbliższych, w tej chwili pozostał mi tylko dziadek i mój narzeczony. To mój największy problem, gdyż czuję obsesyjny strach przed śmiercią. Przez to przestałam się ruszać. Ale teraz się ruszyłam, dałam spokój głupim myślom. Gdy jestem aktywna to czuję że żyję, gdy to czuję to wszystko się gdzieś oddala. Można powiedzieć, że będę uprawiać sporty terapeutycznie 
Co do diety bezglutenowej to powiem tak - mam pewien uraz do wszelkich diet "nazwanych". Ale to co napisałaś - dziękuję CI - dało mi do myślenia że może warto o tym poczytać.
z ciężkim sercem [i równie ciężką istotą na de ] dołączam swoje zdjęcia.
|
To zostań aktywna i ani myśl się bać!
Ale widzisz, dieta bezglutenowa to w zasadzie tak samo "nazwana" dieta jak "zdrowe odżywianie" . Też nie jestem fanką "nazwanych" diet. A tu po prostu chodzi o to, że nie je się☠glutenu (są osoby z alergią i nietolerancją), a co konkretnie się je to już do woli .
Cytat:
Napisane przez Chotykczka
Cześć dziewczyny! Chciałabym do was dołączyć, jeśli pozwolicie 
Mam 19 lat i ostatnie 4 lata to ciągła walka z odchudzaniem. Ostatnimi czasy bardzo dużo przytyłam i za cholerę nie potrafię się zmotywować do diety.
Chciałabym zacząć od jutra, chodź chyba nie jestem na to gotowa psychicznie( i chyba nigdy nie będę), ale mam nadzieję że znajdę wsparcie tu, bo na nikogo z mojego otoczenia liczyć nie mogę, może to i słusznie bo to przecież nie ich problem, a Wy zapewne rozumiecie mnie najlepiej 
Jutro rano się dokładnie zważę, już się boję, nie wchodziłam na wagę od bardzo dawna.
|
Cześć, to czekam na Twoje dane .
Sama doszłam do tego samego wniosku - nigdy nie będę☠gotowa. Tak jak nigdy nie ma idealnego czasu na odchudzanie/dziecko/rzucenie pracy/rozpoczęcie czegoś nowego itd. Po prostu trzeba to zrobić i już! 
Cytat:
Napisane przez jagoodka21
Wiesz co, teoretycznie od poniedziałku. Choć do końca nie wiem czy spalilam tłuszcz, czy tylko utracilam wodę. Na początku malo pilam bo nie smakowala mi woda, ale juz jest lepiej  dodaje do wody owoce tak jak mi wszystkie radzilyscie.
Za tydzień kolejne pomiary, wiec wszystko sie wyjasni  mam nadzieję, ze kolejne 2 kg mniej. Jutro jadę palić kalorie w góry. Zycze Wam kobitki milego weekendu: ) kolejny dzien zmagań przed nami 
|
Na początku tłuszczu spala się bardzo mało, ale taka już kolej rzeczy. Spokojnie, jeszcze trochę☠i cały zbędny tłuszcz zostanie spalony . Póki co masz świetny wynik i oby tak dalej!
|
|
|