2014-05-23, 23:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Cytat:
Napisane przez mgielka27
u mnie też jutro grill i zamierzamy zamiast kiełbasy grilować kurczaka i własnie jakoś go wcześniej marynujecie?
|
mój tż się tym zajmuje wiem, że sypie delikat i zioła i koniec
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------
Cytat:
Napisane przez smerffie
ja dzis na razie cardio  ale zdjelam ze strychu rower, umylam i bede jechac na siłke  chociaz po 3 dniach w pracy nogi bola mnie tak, ze o ile tam juz dojade to nie wroce 
|
ja też dziś cardio później pojechaliśmy rowerkami na siłkę i ... wypiłam pół piwa i... wróciłam do domu
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Yo-asia
Bo ja tak spokojnie, 40kg w ostatniej serii i tylko 8 razy, nie ma sie czym chwalić;]
|
ej, ja też robię 8 powtórzeń przy 40kg w ost. serii i dla mnie to powód do dumy
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------
Cytat:
Napisane przez charlizeee
Pierogi też bym zjadła takie na słodko z owocami albo z twarogiem a nawet bym pyzy z mięsem zjadła aleś mi apetytu zrobiła 
|
eh, ja dziś zjadłam pierogi z jagodami, z twarogiem do tego śmietana i truskawki, nawet nie napiszę ile sztuk, mam kryzys dietetyczny
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------
Cytat:
Napisane przez ridja devojka
Ludzie się na mnie gapili 
|
ostatnio taki lachon biegał koło mojej szkoły, że wszyscy aż się obracali
|
|
|