Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-23, 23:17   #4804
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII

Cytat:
Napisane przez mgielka27 Pokaż wiadomość

u mnie też jutro grill i zamierzamy zamiast kiełbasy grilować kurczaka i własnie jakoś go wcześniej marynujecie?
mój tż się tym zajmuje wiem, że sypie delikat i zioła i koniec

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
ja dzis na razie cardio ale zdjelam ze strychu rower, umylam i bede jechac na siłke chociaz po 3 dniach w pracy nogi bola mnie tak, ze o ile tam juz dojade to nie wroce
ja też dziś cardio później pojechaliśmy rowerkami na siłkę i ... wypiłam pół piwa i... wróciłam do domu

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
Bo ja tak spokojnie, 40kg w ostatniej serii i tylko 8 razy, nie ma sie czym chwalić;]
ej, ja też robię 8 powtórzeń przy 40kg w ost. serii i dla mnie to powód do dumy

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Pierogi też bym zjadła takie na słodko z owocami albo z twarogiem a nawet bym pyzy z mięsem zjadła aleś mi apetytu zrobiła
eh, ja dziś zjadłam pierogi z jagodami, z twarogiem do tego śmietana i truskawki, nawet nie napiszę ile sztuk, mam kryzys dietetyczny

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ludzie się na mnie gapili
ostatnio taki lachon biegał koło mojej szkoły, że wszyscy aż się obracali

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora