Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax
To wam zazdroszczę  Bo ja gdybym się tydzień nie goliła to bym miała większe owłosienie niż mój Tż ma na nogach ! A tu 2 dni po depilacji i znowu muszę... A niestety trzeba,szczególnie teraz jak tak cieplusio  Kiedyś swoje pachy mogłam golić raz na 2 tygodnie,bo praktycznie nic mi tam nie rosło a teraz jest masakra  A na brzuchu to już mam dywan jak niejeden facet
Masz rację. Mam nadzieję,że jednak przemyśli i wróci,bo trochę głupia sytuacja wyszła przez którą ktoś rezygnuje z forum. Co innego jakby była jakąś panną czepialską albo wszystko wiedzącą,która działa na nerwy każdemu.
Jak ja kocham takie momenty  Brzuszek się rusza aż cieszy się buzia  A taki mój nygus był dzisiaj leniwy a tu teraz daje popis siły 
|
Ja to tez musze co dwa dni sie golic... Ale jakos mam juz to we krwi... Jak sie nie gole to robie peeling.jak nie robie peelingu to sie gole...
A peeling robie z kawy i oliwy z oliwek... Rewelacja. W zimie dodaje cynamonu. Nie mam celulitu pomimo ze mam nadwage... W stroju na basen nie wstydze sie wychidzic. Ale nie o tym. Moze i ta kawa pobudza cebulki ale uwielbiam naprzemuan te czynnisci bo zawsze gladka 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.