Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-23, 22:27   #242
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
To wam zazdroszczę Bo ja gdybym się tydzień nie goliła to bym miała większe owłosienie niż mój Tż ma na nogach ! A tu 2 dni po depilacji i znowu muszę... A niestety trzeba,szczególnie teraz jak tak cieplusio Kiedyś swoje pachy mogłam golić raz na 2 tygodnie,bo praktycznie nic mi tam nie rosło a teraz jest masakra A na brzuchu to już mam dywan jak niejeden facet

Masz rację. Mam nadzieję,że jednak przemyśli i wróci,bo trochę głupia sytuacja wyszła przez którą ktoś rezygnuje z forum. Co innego jakby była jakąś panną czepialską albo wszystko wiedzącą,która działa na nerwy każdemu.

Jak ja kocham takie momenty Brzuszek się rusza aż cieszy się buzia A taki mój nygus był dzisiaj leniwy a tu teraz daje popis siły
Ja to tez musze co dwa dni sie golic... Ale jakos mam juz to we krwi... Jak sie nie gole to robie peeling.jak nie robie peelingu to sie gole...
A peeling robie z kawy i oliwy z oliwek... Rewelacja. W zimie dodaje cynamonu. Nie mam celulitu pomimo ze mam nadwage... W stroju na basen nie wstydze sie wychidzic. Ale nie o tym. Moze i ta kawa pobudza cebulki ale uwielbiam naprzemuan te czynnisci bo zawsze gladka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.