2014-05-23, 22:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
Ja to tez musze co dwa dni sie golic... Ale jakos mam juz to we krwi... Jak sie nie gole to robie peeling.jak nie robie peelingu to sie gole...
A peeling robie z kawy i oliwy z oliwek... Rewelacja. W zimie dodaje cynamonu. Nie mam celulitu pomimo ze mam nadwage... W stroju na basen nie wstydze sie wychidzic. Ale nie o tym. Moze i ta kawa pobudza cebulki ale uwielbiam naprzemuan te czynnisci bo zawsze gladka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Słyszałam kiedyś o peelingu z kawy i muszę w końcu wypróbować Uwielbiam jak mam gładkie nogi po goleniu,normalnie mogę się po nich miziać cały dzień Ja tam nadwagi nie mam i w sumie daleko mi do niej,szkieletem nie jestem a i tak czasem wstydzę się chodzić na basen,bo ogółem moja figura mi się nie podoba,mimo,że wiele osób mówi,że mi zazdrości,że jestem(raczej byłam) taka jaka jestem i w ogóle mój Tż szaleje za mną do tej pory ale sama muszę się przekonać do tego,że mam podobno ładne cielsko 
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
Nie ja jedyna mialam problem z Gosią wiec sie mnie nie czepiaj ;-)
|
Masz rację,dużo z nas miało problem z tym,ale to przecież nie tylko o Gosię chodziło tylko o samo przyjmowanie do klubu nowych mam.
Denaris,haha też to słyszałam,że nie zawsze wypadają Niemniej jednak mam nadzieję,że nam te kudły z brzucha szybko wylecą póki co moje robią się co raz większe
Faktycznie trochę tu niemiło Tylko już niech żadna stąd nie odchodzi !!
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-05-23 o 22:39
|
|
|