2014-05-23, 22:55
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax
Ja depilatora nie używam,bo aż ciarki mam na samą myśl  Uszy też przebiłam późno,bo w wieku 4 lat uciekłam z fotela i dojrzałam do tej myśli dopiero mając 15 lat  Ale jaka duma,że sama poszłam do kosmetyczki i jak ciemno w oczach jak zeszłam z fotela,mimo,że nic nie bolało  I zawsze chciałam kolczyka w języku tudzież w pępku ale nie,bo prędzej urodzę niż sobie go zrobię
Niestabilna,może te konflikty są u nas głębsze wraz z zaawansowaniem ciąży  Ale mam nadzieję,że szybko o tym zapomnimy 
|
Dokladnie... Hormony i stan psychiczny robia swoje... Tez napisalam cos co zle zabrzmialo nie chcialam nastepnym razem poprosze Misstic zeby opisala moj problem :p to nie wyjda niejasnosci.
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
po prostu poczulam sie urażona mam do tego prawo
|
Masz do tego prawo... Ale uszanujcie to ze chce zakonczyc ten spor o nic tak naprawde... I jezeli lezy ci cos na sercu sa jeszcze prywatne wiadomosci. Nie chce burdelu na watku, o to tylko prosze... I zadna z nas nie jest malolata by zaraz sie drapac bo cos komus sie nie spodobalo. A wiec koniec bo az wstyd ;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|