Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Karola chce się zmienić na wakacje :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-05-21, 14:55   #16
Agentka
Wtajemniczenie

Re: Karola chce się zmienić na wakacje :)

Czesc Karolcia [img]icons/icon7.gif[/img] sliczna z Ciebie blondyneczka, taka delikatna [img]icons/icon7.gif[/img]Bomba [img]icons/icon7.gif[/img]ja bym jak Jelon mówi [img]icons/1cmok.gif[/img] zrobiła grzyweczke, bardziej gestą i asymetryczną [img]icons/icon7.gif[/img] podrzucam pare fotek od Szefowej [img]icons/icon29.gif[/img] , które obrazują fajne fryzurki [img]icons/icon7.gif[/img] w kwestii fryzurki poszłam bym bardziej w gładkie uczesania, tzn nie podwijała ich tak bardzo szczotką do dołu, a wrecz przeciwnie, pozwoliła, zeby koncówki byly proste, nawet bym je specjalnie zaakcentowała , ze sa proste odrobinką wosku lub zelu- zeby sie wyrózniały [img]icons/icon7.gif[/img] w kwestii bardziej romantycznego nastroju i ze tak powiem napadów na wieksze wyjscie [img]icons/icon12.gif[/img] proponuje niektóre pasma włosków potraktowac lokówką lub grubszymi wałeczkami, a niektóre zostawic proste i tez zel, troszke lakieru [img]icons/icon7.gif[/img]taki bałaganik [img]icons/icon7.gif[/img]

W kwestii makijazu przede wszytskim wszystko podresliła bym delikatnie [img]icons/icon7.gif[/img] oczka, usta, kosci policzkowe mozna bardziej, zeby buzka była bardziej wyciagnieta [img]icons/icon7.gif[/img] kolorki rózu jak dla mnie to wlasnie róz [img]icons/icon12.gif[/img] i morelka [img]icons/icon12.gif[/img]wszytsko z wyczuciem i umiarem Karolciu- bo masz tak delikatną urode, ze jak dla mnie to grzech ją przytłaczac zbyt duza iloscią tapety [img]icons/icon12.gif[/img] w wersji wieczorowej postawilabym, jak Jelon napisał na oczyska i moze jakis kolorowy błyszczyk lub pomadka w płynie [img]icons/icon7.gif[/img]A oczyska mocniej, ale nie za bardzo- tuszowanie rzesek i jakis ciemniejszy akcent sliwka + róz, mocno roztare, ale z duzą dozą umiaru, naprawde- bo tak naprawde niewiele Ci trzeba [img]icons/icon7.gif[/img]

Wklejam foty, a Aga pewnie napisze slowko i wklei foty, ale albo sleczy nad konkursem, albo pichci obiadek, albo mały Viki Ją odciaga od wizazu, aaaaaaalbo ma poprawiny Urodzin [img]icons/icon10.gif[/img]

buzka [img]icons/1cmok.gif[/img]

foty [img]icons/icon7.gif[/img]

1. mak naturalny

2 grzywka, asymetria

i chyba wiecej sie nie zmiesci, wiec nastepne wlacze w drugim poscie [img]icons/icon12.gif[/img]