2014-05-24, 11:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 2
Cytat:
Napisane przez tabaska25
malosympatyczna wydaje mi sie ze pewne skoro beta po 10 dniach po ins wyszla ujemna to nie mam na co liczyć. Bylam dzisiaj na MRI przysadki w zwiazku z wysoka prolatyna, mialam ta wizyte mieć za tydzień gdy będę pewna ze nie jestem w ciąży jednak sie pogmatwalo i musialam tam jechac dzisiaj, a skoro beta zero to juz nic nas nie zabije
teraz postaram sie jakoś wyleczyć z infekcji, moze antybiotyk który biore na pęcherz przy okazji wyleczy bakterie. Kupilam lacibios femine i inne tego typu badziewia i będę sie jakoś reperować żeby jakoś mnie dopuścili do laparo. trzymam kciuki za majówki ciężarówki  ja moze innym razem...
|
przykro mi 
lecz się kochana, i ogłaszaj nam pozytywne wieści za miesiąc
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
Cytat:
Napisane przez cicci
małosympatyczna czyli możesz być majówką?  trzymam kciuki, żeby to leżenie się opłaciło. I szybkiego powrotu do zdrowia.
|
przy wynikach mojego tż'a to musiałby być cud nad cudy ale minimalna szansa zawsze jest. większej nadziei sobie nie robię, bo i tak wiem, że się rozczaruję.
ale reakcja pani doktor bardzo mi się podobała. od razu żadnych leków, tylko na tydzień do łóżka
|
|
|