Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie ciąży cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-24, 11:21   #2013
malosympatyczna
Raczkowanie

Dot.: Planowanie ciąży cz. 2

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
malosympatyczna wydaje mi sie ze pewne skoro beta po 10 dniach po ins wyszla ujemna to nie mam na co liczyć. Bylam dzisiaj na MRI przysadki w zwiazku z wysoka prolatyna, mialam ta wizyte mieć za tydzień gdy będę pewna ze nie jestem w ciąży jednak sie pogmatwalo i musialam tam jechac dzisiaj, a skoro beta zero to juz nic nas nie zabije
teraz postaram sie jakoś wyleczyć z infekcji, moze antybiotyk który biore na pęcherz przy okazji wyleczy bakterie. Kupilam lacibios femine i inne tego typu badziewia i będę sie jakoś reperować żeby jakoś mnie dopuścili do laparo. trzymam kciuki za majówki ciężarówki ja moze innym razem...
przykro mi
lecz się kochana, i ogłaszaj nam pozytywne wieści za miesiąc

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez cicci Pokaż wiadomość

małosympatyczna czyli możesz być majówką? trzymam kciuki, żeby to leżenie się opłaciło. I szybkiego powrotu do zdrowia.
przy wynikach mojego tż'a to musiałby być cud nad cudy ale minimalna szansa zawsze jest. większej nadziei sobie nie robię, bo i tak wiem, że się rozczaruję.
ale reakcja pani doktor bardzo mi się podobała. od razu żadnych leków, tylko na tydzień do łóżka
malosympatyczna jest offline Zgłoś do moderatora