2014-05-24, 14:26
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: najszczęśliwsze ! ♥ TŻtówki i ex- TŻtówki 2012. cz. XIV
Catato +28 do +30 to dla Ciebie za zimno? To ile stopni musi być, żebyś uznała, że jest ciepło? 
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46590660]A ta działka TŻ jest daleko od jakiegoś miasta większego? Wiesz, dopóki nie masz pracy, z którą wiązałabyś plany na całe życie (bo zakładam, że nie chcesz być cały czas recepcjonistką?) to można wziąć to pod uwagę i zacząć szukać czegoś w okolicach tej działki... Jeśli faktycznie jest działka i materiały to dlaczego nie, tylko warunkiem jest niestety ta praca. Jestem pewna, że szybko doceniłabyś uroki mieszkania na wsi, jeśli tylko byłaby ona w pobliżu większego miasta, gdzie można jechać do pracy [/QUOTE]
Do mojego miasta jest około 30 km, do innego ze 20.
No i proste, że nie chcę być przez całe życie recepcjonistką. 
Cytat:
Napisane przez Vilena
Tż ma działkę własnie na wsi, ale ja wiem, że nie chcę mieszkać na wsi.Cytując Alternatywy jak ktoś całe życie mieszkał w mieście, to się za chiny do wiochy nie przyzwyczai 
Do miasta stamtąd dość daleko, codzienne dojazdy by odpadały, a w moim zawodzie w okolicy nic tam nie znajdę
Najbliżej to Nam chyba do wyjazdu za granicę 
|
Pogrubionego się właśnie najbardziej obawiam. Jestem przyzwyczajona, że mam wszystko na miejscu, w każdej chwili mogę wyskoczyć na miasto, do sklepu, kina itp. A tam do najbliższego sklepu spożywczego miałabym kawałek drogi, nie wspominając o jakichś drogeriach czy butikach z ubraniami. 
No i nie znalazłabym tam tak łatwo pracy. Może tylko jakąś byle jaką...
Na pewno najlepiej żyłoby mi się w Wawie, ale nie chcemy brać tak ogromnego kredytu a bez tego ani rusz...
Ciężkie to życie. 
Wysłane z mojego LG-E430 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez 201701300922
Czas edycji: 2014-05-24 o 14:27
|
|
|