2014-05-26, 08:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Cytat:
Napisane przez Guerka
Dzień Dobry  Dorotko ja Cie podziwiam, ja bym sie wykończyła przy takich mdłościach 
Justyna dobrze ze z towarzystwo chociaż dopisalo  ja sie obawialam wlasnie o czas spędzony na zdjęciach w plenerze i dlatego zrezygnowaliśmy z tego w dniu ślubu i 2 dni po ślubie mielismy zdjęcia caly dzień, nikomu nas nie brakowalo i wszystko zalatwilismy na spokojnie bez stresu, a co do orkiestry to Dorotka ma rację, to podstawa udanej imprezy, nam sie udalo na szczęście  Grali wszystko co chcieli goście, i kazdy sie dobrze bawił. Czasami tak jest ze np para mloda nie chce jakiś piosenek, czy gatunku muzycznego (disco polo) i graja piosenki pod parę młodą. Ja co do orkiestry mialam tylko 2 życzenia
1. Pierwsza piosenka
2. Piosenka dla rodziców (żeby nie grali "cudownych rodzicow")
|
no wlasnie sie zdziwilam taka muzyka bo para mloda lubi muzyke taneczna typu disco polo itd... no my mamy to samo tylko pierwszy taniec i podziekowanie dla rodzicow wybralismy sobie. no i podpowiedzielismy ze ma byc muzyka jak najbardziej weselna biesiadna itd. to ciesze sie ze wam sie wszytsko udalo mam nadzieje ze u nas tez bedzie
|
|
|