Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-26, 08:43   #427
larara123
Wtajemniczenie

Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Dorotko ja Cie podziwiam, ja bym sie wykończyła przy takich mdłościach
Justyna dobrze ze z towarzystwo chociaż dopisalo ja sie obawialam wlasnie o czas spędzony na zdjęciach w plenerze i dlatego zrezygnowaliśmy z tego w dniu ślubu i 2 dni po ślubie mielismy zdjęcia caly dzień, nikomu nas nie brakowalo i wszystko zalatwilismy na spokojnie bez stresu, a co do orkiestry to Dorotka ma rację, to podstawa udanej imprezy, nam sie udalo na szczęście Grali wszystko co chcieli goście, i kazdy sie dobrze bawił. Czasami tak jest ze np para mloda nie chce jakiś piosenek, czy gatunku muzycznego (disco polo) i graja piosenki pod parę młodą. Ja co do orkiestry mialam tylko 2 życzenia
1. Pierwsza piosenka
2. Piosenka dla rodziców (żeby nie grali "cudownych rodzicow")
no wlasnie sie zdziwilam taka muzyka bo para mloda lubi muzyke taneczna typu disco polo itd... no my mamy to samo tylko pierwszy taniec i podziekowanie dla rodzicow wybralismy sobie. no i podpowiedzielismy ze ma byc muzyka jak najbardziej weselna biesiadna itd. to ciesze sie ze wam sie wszytsko udalo mam nadzieje ze u nas tez bedzie

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora