Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Janusz Korwin-Mikke
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-27, 11:56   #262
Imperialista
BAN stały

Dot.: korwin-mikke

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
no i przecież są usprawiedliwieni że teraz zabijają ludzi, atakują obcokrajowców itd?
Napisałem tylko, że ciągle walczą na ulicach z komunistami, ale władza w Grecji nic nie robi z tymi drugimi.

Cytat:
jakby po wojnie wszystkich nazistów powieszono za jaja, to dzisiaj problemu ze Złotym Świtem i innymi o podobnych poglądach by nie było, a że im pobłażano, to dzisiaj jest tego efekt i ludzie o poglądach człowieka z wąsem, wyłażą ze swoich nor.
Jakby po 1989 wszystkich komunistów powieszono za jaja, to dzisiaj nie byłoby problemu z postkomunistami czy pogrzebem Jaruzelskiego. A dzisiaj chodzą po salonach i jeszcze żądają dla siebie szacunku (na przykład za wprowadzenie Stanu Wojennego). Front Narodowy we Francji czy Kongres Nowej Prawicy u nas to też naziści, których trzeba wieszać?

Cytat:
no ale to u Ciebie jest normalne, naziści atakują, no atakują bo mają powody, tak jest zawsze w Twoich wypowiedziach, brak tylko stwierdzenia że trzeba zmarłym postawić pomnik jako męczennikom walki z lewakami.
Wystarczy, że Armia Czerwona ma swoje pomniki w Polsce. A dla mnie normalną sprawą byłoby zrewanżowanie się, gdyby jacyś lewacy pobili mojego znajomego na ulicy. Na szczęście u nas nie ma takich problemów, bo lewica jest "kawiorowa".

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Gdyby zaczął atakować muzułmanów to w ogniu byłaby pewnie połowa Londynu.
Pani Le Pen ciągle atakuje muzułmanów, a jakoś Paryż nie płonie. Pewnie muzułmanie w końcu zaczynają się bać, patrząc na sukces Frontu Narodowego we Francji,
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując