|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Demeter a przeczucie się sprawdza przynajmniej w moim przypadku tak było od samego początku czułam że będzie dziewczynka choć ze względu na tż chciałam żeby był Antek bo on tak tego syna chciał i jak się okazało pamiętam jak dziś ja w samochodzie się popłakałam że nie chłopak no ale tż podszedł do tego racjonalnie o ile można to tak powiedzieć przecież nie mieliśmy na to wpływu ważne że zdrowe Janiby się cieszyłam bo chciałam dziewczynkę ale tak bardziej pod tż myślałam :P z resztą ja nie miałam starszeg brata więc takie myśli mi też przechodziły przez myśl
A odnośnie tego że mamy córkę już się robi córeczka tatusia mama czyli ja kupiłam jej autka bo kuzynowi podbierała i ciągle chodzi po domu od wczoraj i mówi coś na styl mojego brum to jej wruu na dworze pierwsze co to do garażu i do motorów i quadów na rowerze chce jeździć a lalki siedzą w jej aucie pluszowym i tylko bawi się nimi w ten sposób że wyrzuca je z tego pluszowego auta by samej do niego wsiaść 
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------
Achna pociesz się tym że rano będzie dłużej spał przynajmniej u nas taka zasada ostatnio moje dziecię chodzi spać między 19:30 a 20 i jeśli usnie przed 20 nawet 2 minuty to oznacza pobudkę o 6 ale ja ją karmię o tej 6 i wracam do łóżka a ona leży w łózeczku krzyczy przysypia krzyczy i tak do 6:45 gdzie wszyscy wstajemy.
|