Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne już mamuśkami są, drugie wciąż do swych marzeń mkną ;) Cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-29, 19:22   #181
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Jedne już mamuśkami są, drugie wciąż do swych marzeń mkną ;) Cz. I

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jenny ja sie nie znam ale przeciez badania nie moga sie mylic. Jest raczej ok. Wydaje mi sie ze na razie nie ma co swirowac. Moze lepiej idz do gina i niech on np.sprawdzi czy masz owu tak jak ci sie wydaje ze masz ( bo pewnie celujecie m.in.w dni plodne), moze tutaj ci sie cos poprzesuwalo i np.jestes przekonana ze to w 16 dc a jest w 20 dc. Jesli i to sie zgadza to przynajmniej pol roku bym sobie dala ze spokojem a pozniej raczej z ginem szukac przyczyn.
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wyniki są bardzo ok. Moooooożna by się pokusić o trochę niższe TSH, ale moim zdaniem póki co bez sensu. Cała reszta bardzo ładna.
Jeżeli chcesz coś badać to zbadałabym raczej aTPO pod kątem Hashi. Mi wyszły bardzo podwyższone przeciwciała, a wtedy wszystkie podstawowe wyniki miałam w idealnej normie.
A jakie masz objawy?
Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
JennyAniołek a jakie masz te objawy niedoczynności?
Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Jenny, na bank wszystko jest ok, nie świruj. Ja badałam TSH w marcu, wyszło 2,07, lekarz powiedział że jest jak najbardziej ok. Dziewczyny z mojego PMkowego klubu pozachodziły w ciążę z TSH w okolicach 2,5
Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Ja idealnie przed ciążą miałam tsh 2,2. Jak badałam już w ciąży to najpierw miałam 2,9, lekarka kazała mi zrobić ponownie i teraz miałam 2,6. Na razie mi nie zleciła nic, powiedziała że za 6 tyg sprawdzimy znowu.
Dzięki dziewczyny za wszystkie odp

Objawy (chociaż większość da się jakoś wytłumaczyć ) np.
- zwiększenie masy ciała
- uczucie zmęczenia, osłabienie, senność
- łamliwe włosy
- nadmiernie rogowaciejąca skóra, objaw "brudnych łokci"

+
- wysoki puls, mimo że ciśnienie w normie

Cowie dzięki to wpisuję aTPO na listę badań do zrobienia.

---
W cyklu 1 i 2 używałam testów owu, w 3 cs nie używałam niczego. U gina byłam w pon - na 2 kontroli po cc + z wynikami. Beta ujemna, a po usg powiedział, że w tym cyklu owu nie było. Dziś test negatywny i po kilku godzinach przyszła @ , więc zaczynamy 4 cs Chyba wrócę do testów owu + mierzenie temp. Póki co daję nam czas do września, potem zobaczymy. A mój gin powiedział, że dopiero po roku bezowocnych starań możemy szukać przyczyny...

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
sam bukiet? proszę bardzo
Piękny!

Po dacie ślubu wyczaiłam u alexdekor inne zdjęcie bukietu i tak przypuszczałam, że to może być od którejś z Was

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
na głównym wolę nie - postaram się znaleźć jakieś foto z bliska i podeślę linka
Ok

---
Uff zaległości nadrobione

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując