Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-30, 02:30   #1560
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hej, nie wiem czy pisałam już w tym wątku. Starałam się czytać na bieżąco na telefonie ale generalnie ostatni tydzień to była ostra jazda bez trzymanki. Julek maruda nie z tej ziemi i teraz wiem czemu. Wczoraj zastukało pod łyżeczką. Mamy pierwszego zęba

Co do kp i zębów ja uważam że nie ma najmniejszego związku. Moja bratowa kp dzieci i pierwsze zęby miały w wieku 3 miesięcy! Kuzynka kp tylko 3 ms, potem dawała mm. Jej synek pierwszego ząbka miał dopiero w wieku 10 ms.
Gratki za zębolka Oby kolejne już lżej wychodziły. Ola nadal bezzębna
Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
eh odebralam wieczorem wyniki badan krwi i mam zbyt wysoki potas.
mam 5,3. norma do 5.
a i jak powiedzial dr google od 5,6 jest hiperkaliemia. nawet nie wspominam, co to moze oznaczac
i nie mam pojecia dlaczego mam podwyzszony ten wynik
ani diety nie zmienilam. badam sie od dluzszego czasu regularnie i do tej pory problemu nie bylo.
musze isc do internisty, zeby orzekl co z tym robic.
no niestety martwie sie
Lepiej nic nie czytaj tylkjo idź do lekarza, na pewno będzie jakieś rozwiązanie. A może to błąd pomiaru, powtórzysz i będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
No niestety nikt ale w domu jest spokojniejszy no i jakos dzień mamy ułożony, no juz sama nie wiem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jedź Zawsze się z ludźmi spotkasz, naładujesz akumulatory

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ----------

Ja super, że już jesteś i że podróż przebiegła w miarę bezproblemowo

---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ----------

Laski mam takie przemyślenie, ale nie chcę wywoływać burzy, więc najlepiej może nie komentować, bo nie zalezy mi na dyskusji. Kto chce niech przeczyta, kto nie chce niech zignoruje i wcale nie wszyscy się muszą ze mną zgadzać: uważajcie z tymi zlotami. Jak ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości, czy dziecko jest w 100% zdrowe, bez względu na to czy to katar, czy lekka gorączka "niby" od zębów, czy cokolwiek innego - nie jedźcie. Nie warto naprawde. Nie chcę wyjśc na przewrażliwioną wariatkę, ale żadne spotkanie nie jest warte choroby dziecka

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora