Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-30, 05:41   #848
ArcymoneQ
Rozeznanie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez zarysa Pokaż wiadomość
Melonade poczułam się wywołana do odpowiedzi Najpierw chciałam poczytać wątek od początku i trochę czasu mi to zajęło Bardzo sensownie piszecie o odchudzaniu i mam nadzieję, że będę mogła do Was dołączyć. To jest super, że wspieracie się nawzajem a ja również tego bardzo potrzebuję. Ważę chyba najwięcej z Was, bo aż 107 kg., mierzę 176 cm. Bardzo zależy mi na zejściu do wagi 65 kg. Ale jeśli będzie 70-75 to będzie super. Odkąd przeczytałam to, co piszecie o odchudzaniu mam wrażenie, że moim największym problemem jest bardzo mała ilość białka w diecie a bardzo duża węglowodanów, tylko że pochodzących głównie z ziemniaków i pieczywa.
Mój pierwszy cel to zobaczyć 9 z przodu, chyba wtedy dopiero poczułabym, że dam radę.
Bardzo przytyłam kilka lat temu i już około 2 lat nie tyję, ale schudnąć też nie mogę. Ja ciągle w głowie mam obraz siebie bardzo szczupłej i za każdym razem, jak patrzę w lustro to nie mogę uwierzyć,że to ja
Pozdrawiam Was ciepło. Jeżeli pozwolicie mi dołączyć do zacnego grona to jutro podam niezbędne dane wyjściowe
Witam serdecznie, bardzo fajnie, że odważyłaś się napisać... może w jakiś sposób uda nam się Tobie pomóc.
Czytam, że zjadasz dużo ziemniaków i pieczywa, wiesz ja kiedyś bez dwóch kromek z masłem do każdej zupy nie mogłam się obejść, a ziemniaki zawsze ładowałam w takich ilośćiach, że cała rodzinka by się najadła Ale skończyłam z takimi głupotami, pieczywo jem na śniadania i to trochę, a ziemniaczki zamieniłam na większą ilość surówki... uwież da się i wcale człowiek głodny nie chodzi.
A białko - zapycha i daje uczucie sytości, ja właśnie skończyłam jeść pół bułki z chudym serem i rzodkiewką i już przy ostatnich gryzach ledwie dawałam radę.

1992Madziulek, podoba mi się Twoje menu, szkoda tylko, że połowy rzeczy z niego nie jem

bebemwls - przepraszam umknęły mi Twoje codzienne ćwiczenia gdzieś, a wiem że o nich pisałaś.

Lecę do pracy z wielką obawą, tak chciałabym chudnąć równo, ale przez moje podjadanie pewnie znowu się nie uda i waga stanie w miejscu!
Do później dziewczyny

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zgłoś do moderatora