2014-05-30, 08:23
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiaty kwitną, świeci słońce - latem będą w brzuszkach brzdące. cz. 15
Witam się w piątkowy poranek 
Leine, ale Ty masz sexi figurę A nóżki to cud..miód Sukienka świetna i to za takie pieniądze 
Cytat:
Napisane przez debraM
Ja też przynoszę te dobre  W moich cycach nic niedobrego nie rośnie i wszystko jest ok  A Tż'a jajeczka są idealne, ukrwienie dobre, żylaków i innych patologii nie ma  Lekarz się śmiał z Tż'a, że taką młodą laskę sobie przygruchał  a na koniec życzył powodzenia. Bardzo fajny lekarz  Jutro też Wam przyniosę dobre wieści 
|
Super, że badania niczego niepokojącego nie wykazały Dziś czekamy na ciąg dalszy pozytywnych wieści 
A jaka dzieli Was różnica wieku z TŻ? (jeśli można wiedzieć oczywiście) 
emilka901, witaj 
Powodzenia życzę w staraniach.
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Wróciłam
Film dość ciekawy, momentami nudny ale przy końcówce całe kino beczało  w końcu były SAME baby na sali 
|
Świetnie, że wieczór miałaś udany. No tak jak to był babski wieczór, to nie dziwne że całe kino się rozczuliło 
Cytat:
Napisane przez nuno3
A ja właśnie wróciłam ze szpitala  Wieczorem zaczęłam lekko plamić i się przeraziłam. Jak mąż wrócił do domu i powiedziałam mu co się dzieje, właściwie wypłakałam, to zdecydował, że jedziemy do szpitala. Naczekałam się tam z pół godziny, zanim jakikolwiek doktorek raczył się zjawić  W sumie tak jak przewidywałam stwierdził, że nic nie widać i na razie to ciąża biochemiczna, przepisał duphaston i kontrolę za tydzień. Jak coś ma się wydarzyć, to i tak się wydarzy. Pozostaje mi czekać. Ale jestem już spokojniejsza 
|
Ojej Mam nadzieję, że to tylko takie delikatne i niegroźne plamienie, które czasami pojawia się w okolicach @. Oby się już nie powtórzyło i żeby było wszystko w porządku Dobrze, że masz duphaston 
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Hej! Krew mi z nosa leci  jadę trochę później do pracy, a co mi tam 
|
A zdarzało Ci się wcześniej takie krwawienie? Oby było już ok 
Aga powodzenia u fryzjera