2014-05-30, 09:16
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Rocky, Artek też mało je. Może ząbki, może znowu jakiś skok?
Cytat:
Napisane przez pianka2013
ja bym wzięła chyba koc, bo wydaje mi się bardziej miękki. Po za tym co napisałaś to może jeszcze kilka zabawek, nie tylko takich do piasku i może taki mały basenik. Taki mały basen jest w pepco za 7zł, fajny dla naszych maluchów. Nie wiem, czy morze nie będzie za zimne dla Olusia. Parasol i parawan bym wzięła, a ten namiocik to nie wiem czy jest niezbędny. Oczywiście też wszystko do przewijania i przebierania dziecka, ale to oczywiste. Na plaży możesz dać przekąski typu chrupki, biszkopty lub są takie słoiczki czegoś bardziej pożywnego np. kleik z bananami lub płatki z owocem. Myślę, że sam owoc w słoiczku też zaspokoiłby głód. Są też takie kaszki do picia z nestle w kartoniku. Ostatnio Kuba miał takie na działce, fajne bo przelewasz do butelki i możesz podać, Kubusiowi smakowało. Na posiłek typu obiad zeszłabym z plaży i podała nawet w jakiejś knajpce, jeśli byłaby taka możliwość lub wróciłabym na kwaterę.
|
A ja polecam taki kocyk-matę z Biedry, sama kupiłam - z jednej strony fajny kocyk, a z drugiej taka nieprzemakalna warstwa, dobry np. na trawę jak jest trochę mokra czy coś.
Artek tej kaszki z kartonika nie znosi :P Ale on nie lubi posiłków z butli, tzn. jak coś nie jest mlekiem albo herbatką, to z butelki nie ruszy.
Ja na wypady zabieram te owoce z kleikiem ryżowym z Hippa, zawsze mi to ładnie zje
|
|
|