Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpień 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-30, 09:16   #2103
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie

Rocky, Artek też mało je. Może ząbki, może znowu jakiś skok?

Cytat:
Napisane przez pianka2013 Pokaż wiadomość
ja bym wzięła chyba koc, bo wydaje mi się bardziej miękki. Po za tym co napisałaś to może jeszcze kilka zabawek, nie tylko takich do piasku i może taki mały basenik. Taki mały basen jest w pepco za 7zł, fajny dla naszych maluchów. Nie wiem, czy morze nie będzie za zimne dla Olusia. Parasol i parawan bym wzięła, a ten namiocik to nie wiem czy jest niezbędny. Oczywiście też wszystko do przewijania i przebierania dziecka, ale to oczywiste. Na plaży możesz dać przekąski typu chrupki, biszkopty lub są takie słoiczki czegoś bardziej pożywnego np. kleik z bananami lub płatki z owocem. Myślę, że sam owoc w słoiczku też zaspokoiłby głód. Są też takie kaszki do picia z nestle w kartoniku. Ostatnio Kuba miał takie na działce, fajne bo przelewasz do butelki i możesz podać, Kubusiowi smakowało. Na posiłek typu obiad zeszłabym z plaży i podała nawet w jakiejś knajpce, jeśli byłaby taka możliwość lub wróciłabym na kwaterę.
A ja polecam taki kocyk-matę z Biedry, sama kupiłam - z jednej strony fajny kocyk, a z drugiej taka nieprzemakalna warstwa, dobry np. na trawę jak jest trochę mokra czy coś.

Artek tej kaszki z kartonika nie znosi :P Ale on nie lubi posiłków z butli, tzn. jak coś nie jest mlekiem albo herbatką, to z butelki nie ruszy.
Ja na wypady zabieram te owoce z kleikiem ryżowym z Hippa, zawsze mi to ładnie zje
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora