Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpień 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-30, 11:42   #2124
201801111004
Konto usunięte

Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez mera82 Pokaż wiadomość
Julek zasnął u babci a ja leżę sobie obok, fajnie tak . Tz znów wyjechał, wraca w sobotę, akurat teraz kiedy Julanek jest maruda nad marudy. Co się dzieje z tymi dzieciaczkami, tak dużo wymaga naszej uwagi i rączek.
STOKROTKA może u rodziców na lapku uda mi się wrzucić zdjęcie butków, rozmar 18 ka, jeszcze ma ciut za duże. Pani w sklepie była bardzo miła, pomogła zmierzyć i dopasować buty. Dziś byłam na małych zakupach i w takim typowo sklepie dziecięcym były buty z Befado, ceny bardzo fajne ( nie całe 40 zł) duży wybór wiec typowe sandałki kupimy pewnie tam.
Ale zrobisz przywitanie mężusiowi .
MAMASZKRABKA super, że Igorek tak ładnie wcina owoce i za pewne raczkowanie.
My u babci też zupkę pomidorową jedliśmy.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

MISXKA o to masz tyle ludu, mama nadrabia, że tak długo nie widziała wnusia. Tylko będzie Ci ciężko potem wrócić w swój rytm. Nas tylko trzy dni nie było i nie umiem sobie poradzić. Ale kochana korzystaj .

A dużo z Was wozi jeszcze dzieciaczki w tych nosidełkach ? My mamy przodem do jazdy Maxi cosi 9-18 , dostałam od przyjaciółki po córce, pewny i sprawdzony więc brałam. Zawsze to oszczędność jakaś.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

MISZKA luzu miało być, nie ludu .
co do nosidelka to my jeszcze w nim jezdzimy, czytalam wlasnie artykul zeby jak najdluzej w takim wozic bo jest tylem do kierunku jazdy i zmienic dopiero jak przekroczy dziecko zalecana wage lub wystaje glowa .
201801111004 jest offline Zgłoś do moderatora