Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-30, 11:45   #1657
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja mam te dokładnie:
http://puzzle-piankowe.pl/produkty?p...&category_id=9
+dokupiłam jeden puzzel za 6zł i mamy matę 5x5
Właśnie na nie dziś patrzyłam i też mi się spodobały. I jak się mają? Miękkie? Nie śmierdzą?
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A to możecie zużyć, ja go na wyjeździe kupiłam, bo zapomniałam z domu, a normalnie allerco używamy. Ale polecam ten żel jako szampon do włosów
Lepiej, idziemy dziś jeszcze do lekarza.

Niestety w testach alergicznych u dzieci poniżej 3 roku rzadko kiedy coś wychodzi. I to wcale nie znaczy, że nic nie ma
Właśnie też tak myślałam ale ta alergolog mówiła, że wiele badań naukowych i literatury określa że dziecko można badać już od 3miesiąca życia. Dwójka dzieci obok w podobnym wieku miała bąble znaczące o alergii. Chociaż możliwe, że faktycznie nie pokazało prawdy. U nas ogólnie lekarze nie brali tej zmiany na policzku jako typowo alergiczną. On nie ma żadnych zmian na ciele. Tzn miał krótko wysuszoną skórę na udku. Dziecko obok miało wielkie plamy na policzkach i w zagięciach + uszko. Chociaż nie powiem, że wg mnie jest na coś uczulony w małym stopniu i chyba jeszcze zrobię mu panel określający alergeny pokarmowe. I niby ok, ale pod koniec jak jej zapodał swoim furczeniem z flegmą to go osłuchała bo zaniepokoiły ją dźwięki. Niby czysty osłuchowo , ale ją to zdziwiło. Zastanawiam się czy nie naciskać na jakieś prześwietlenie. Czytałam że czasami jakieś zapalenia potrafią być zatajone.

Misa, współczuję mdłości

Ewa, rozwalił mnie seba w tej koronkowej kiecce

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora