Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-30, 13:31   #949
wik_and_ola
Zadomowienie

Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Zalamana, super że wynik jest w porządku. Teraz spokojnie możesz dalej czekać

Ja też już wynik gbs odebrałam i jest ujemny

Ale zaszłam do Kaoflandu przy okazji i sobie milkę Bubbly kupiłam i przyznaję że zgrzeszyłam na parkingu zjadłam od razu pół a resztę jadąc autem już do domu
Brawa za wynik A coś słodkiego tez się czasem należy ;-)

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Zalamana jak lekarz tak mówi, to wiesz... spokój spokój i spokój wiem że łatwo powiedziec bosama pewnie bym wariowała z nerwów

Meire na jaką chwilę wpadłaś ja sie pytam?

Wik jaki brzusio duuuży

Ja juz po wizycie ogólnie to srednio jestem zadowolona, bo lekarz mało co mówił podczas usg (przez brzuch miałam) i się stresowałam czy aby dobrze co jakiś czas mowił 'no i dobrze' 'super' 'ok' albo nic nie mowil... a jak widziałam że mierzył od głowki do pupy to zapytalam o długość a on 'komputer zapisał, potem omówimy' no to już nic się nie odzywalam ale fajnie już było wszystko widać, a jak tylko na początku zobaczylam ze malenstwo się rusza to mi kamień z serca spadł a jak zauważyłam bijące serduszko to już w ogole potem (tez sama) zobaczylam nosek więc kolejna ulga Moja dzidzia ma 6cm
Przezierność 1,6mm, to chyba dobrze, co? Powiecie jak było u Was?
W poniedz. maja byc wyniki Pappa, bo pobrali mi też krew.

Duża już dzidzia =D> No i super, że wszystko w porządku, serduszko, nosek, przeziernosc ok. Brawo!

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Dzisiaj zaczynam 26 tydzień

Załamana, prawie na zawał padłam Pierwsza myśl : wody jej odeszły, a ona na wizażu siedzi?
Super, że wyniki są ok i gin Cię uspokoił

Jagatka, kciuki za wizytę

Krusia, Tobie również powodzenia na wizycie i brawa za 8 miesiąc

Beata, kciuki za wyniki

Meire, gratuluję II Ale z lekiem nie pomogę niestety.

Wik, piękny brzuszek

God, jak Ty masz mały brzuch to co ja mam powiedzieć? Mam duuuużo mniejszy od Ciebie, ale za to mój synek 500g miał 3 tygodnie temu i jak on mi się w tym brzuchu mieści, to nie wiem
A anemia z jakich wyników Ci wyszła? Z morfologii tylko czy żelazo też robiłaś?

Zubi, kciuki za wyniki
Gratulacje kolejnego tygodnia

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka