2014-05-30, 13:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c
Cytat:
Napisane przez beat@
Zalamana, super że wynik jest w porządku. Teraz spokojnie możesz dalej czekać
Ja też już wynik gbs odebrałam i jest ujemny
Ale zaszłam do Kaoflandu przy okazji i sobie milkę Bubbly kupiłam i przyznaję że zgrzeszyłam  na parkingu zjadłam od razu pół a resztę jadąc autem już do domu 
|
Brawa za wynik A coś słodkiego tez się czasem należy ;-)
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Zalamana jak lekarz tak mówi, to wiesz... spokój spokój i spokój  wiem że łatwo powiedziec bosama pewnie bym wariowała z nerwów
Meire na jaką chwilę wpadłaś ja sie pytam?
Wik jaki brzusio duuuży
Ja juz po wizycie  ogólnie to srednio jestem zadowolona, bo lekarz mało co mówił podczas usg (przez brzuch miałam) i się stresowałam czy aby dobrze  co jakiś czas mowił 'no i dobrze' 'super' 'ok' albo nic nie mowil... a jak widziałam że mierzył od głowki do pupy to zapytalam o długość a on 'komputer zapisał, potem omówimy' no to już nic się nie odzywalam  ale fajnie już było wszystko widać, a jak tylko na początku zobaczylam ze malenstwo się rusza to mi kamień z serca spadł a jak zauważyłam bijące serduszko to już w ogole  potem (tez sama) zobaczylam nosek więc kolejna ulga  Moja dzidzia ma 6cm 
Przezierność 1,6mm, to chyba dobrze, co? Powiecie jak było u Was? 
W poniedz. maja byc wyniki Pappa, bo pobrali mi też krew.
|
Duża już dzidzia =D> No i super, że wszystko w porządku, serduszko, nosek, przeziernosc ok. Brawo!
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky
Hej Dziewczyny
Dzisiaj zaczynam 26 tydzień
Załamana, prawie na zawał padłam  Pierwsza myśl : wody jej odeszły, a ona na wizażu siedzi? 
Super, że wyniki są ok i gin Cię uspokoił
Jagatka, kciuki za wizytę
Krusia, Tobie również powodzenia na wizycie i brawa za 8 miesiąc
Beata, kciuki za wyniki
Meire, gratuluję II  Ale z lekiem nie pomogę niestety.
Wik, piękny brzuszek
God, jak Ty masz mały brzuch to co ja mam powiedzieć?  Mam duuuużo mniejszy od Ciebie, ale za to mój synek 500g miał 3 tygodnie temu i jak on mi się w tym brzuchu mieści, to nie wiem 
A anemia z jakich wyników Ci wyszła? Z morfologii tylko czy żelazo też robiłaś?
Zubi, kciuki za wyniki 
|
Gratulacje kolejnego tygodnia
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
|
|