2014-05-30, 12:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
GRYZELDA- dobór menu mi się bardzo podobał, bo z Mężem lubimy jeść 
Sukienka świetnie na Tobie leży (nie napisałam chyba tego wczoraj, ale zdjęcia obejrzałam ), będzie się cudnie układać w tańcu przy obrotach 
ALMARIEL & KANWA- u mnie w rodzinnym domu były trzy wiśnie i razem z rodzeństwem siadaliśmy, każdy na swojej i zajadaliśmy i rzucaliśmy się pestkami 
Były też gruszę, jabłonie, morele i śliwy, ale tylko te wiśnie były 3 i obok siebie 
Ad. godziny chodzenia do pracy, to u mnie z racji tego, że studiuję dziennie, to pracę mam wplecioną pomiędzy uczelnie 
Ale mam takie dni, że muszę być cały dzień, wtedy do szkoły nie idę, albo uzgadniam dzień, który mam wolny. Jednak ostatnio jeśli już to tylko w soboty się zdarzało coś takiego. Ja mam trzech pracodawców, więc różnie bywa 
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------
Cytat:
Napisane przez simonee
dlatego po pierwszym cyklu zrezygnowałam z ovu.
plastikowy "cycek" uciska jakiś punkt na nadgarstkach powodujac że nie ma się mdłości, jestem zdesperowana, przetestuje wszystko co może mi pomóc
mój się zaperał i zwlekał jak tylko mógł ale w ostateczności poszedł po 5m-cach
bliżej do starań i mdłości 
|
Pomyślałam, że to jakiś magiczny sposób pobierania krwi a ja taka nie obyta
Moja siostra z rana piła szklankę soku, aby wyrównać poziom cukru. Lekarz jej zalecił, bo podobno czasem te mdłości to efekt spadku cukru. Ale to już Ci pisałam I pamiętam, że siostra gdy zaczęła chodzić na ćwiczenia dla ciężarnych (jakoś w 8-9 tygodniu) to po nich i na drugi dzień było lepiej z albo wcale. Nie mam pojęcia, czy są jakieś badania/ tezy, że taka korelacja występuje.
|
|
|