Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 20 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 12:49   #1014
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 20 :)

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Hej. Kurde wy macie.koszmary ślubne a mi się śniło dziś ze wybuchła wojna i.bombardowali mój dom
Już kiedyś mi się to śniło. Teraz drugi raz. Kilka razy się.budzilam i zasypialam i ten sen powracal. Dopiero rano śniło mi się ze wybieralam suknie w salonie
ej! ja tez raz na jakis czas mam takie sny.. wlasnie wojny, bombardowania, zolnierze.. masakra ;p juz nie raz uciekalam we snie bo mnie chcieli zabic xD
Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
hej

coraz bardziej dobija mnie ta odległośc między mna a Tżtem i to parcie na zarabianie $ na slub..
nawet nie wymagam spotkan co tydzień, bo i tak widzimy się raz na tydzien, raz na 2,3 tygodnie... chcialam zeby Tz jutro przyjechal, zebysmy sobie razem do kosciola poszli (zawsze jak jest ze mna to odplywam 1,5 r do przodu ), zjedli obiad i spedizli trochę czasu, sa u nas w miescie jakies wystepy z okazji dnia dziecka, pojsc trochę się zrelaksować, bo on caly czas przed komputerem.. a on mowi, że to tylko na 2-3 h by przyjechał, bo musi robic dalej bo ma sporo zamowien..
No, ale ja juz wiem jak to bedzie wyglądało, przyjedzie moi rodizce go mi zabiorą, zaczna pytać, bo tez go dawno nie widzieli itp. i mi zostanie jakieś półgodziny? :/.
Na szczęscie w sieprniu bedziemy częsciej razem bo dwa wesela nam się szykują.

Ale i tak mi smutno:/. Mam nadzieję, że po slubie skonczy się taka gonitwa za pieniedzmi. chociaz nie, może dopiero jak juz kupimy mieszkanie?:P.
No taka gonitwa jest straszna.. ale mysle ze po slubie nadal pieniadze bede wazne.. bo dom, bo cos tam, bo cos tam.. ale wtedy bedziesz go miala na codzien! i to zawsze inaczej.. zawsze to chociaz 5 minut przyjemnosci a pozniej powrot do pracy chociaz ja nie moge sie doczekac az bede pracowac.. bo TZ teraz ma luzy wieczorami.. ja tez.. ale ciagle jestem zestresowana i podobno nieraz juz ma mnie dosc ;p a tak to razem bedziemy spedzac wieczory bo moj rzadko ma dodatkowe zlecenia..
Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Joasia a pojechałaś w końcu do tego krakowa czy udało Ci się "na gwałt" załatwić??
niestety! wlasnie za pol godziny mam 5teczke z krzyza i pozniej na voyagra eh eh.. mam czas do 19 zeby zazyc bez wiekszych konsekwencji.. a ze TZta nie bedzie 3 tygodnie to mnie tam az tak bardzo teraz nie zalezy hehe :P wiec zazyje wyjatkowo o 16 zamiast o 7 :P
Nietety ta kolezanka z apteki dzsiaj ma wolne i nie da sie w inny sposob zalatwic
Ale dzieki temu jestem 40-50 zl za tabsy do przodu i za to zrobilam sobie zakupy w ciucholandzie