Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 14:08   #1502
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
jedno gruszkowe 330ml, a drugie somersby w puszce jeżynowe oba pycha ale oba mają 4,5%, także wcale nie mało no też słabą głowę mam ostatnio, bo mało co piję, na ogół nie przepadam za alkoholem.
dziś już dobrze, tylko lekki kacyk
Co to za gruszkowe? nie piłam jeszcze Ja w sumie ostatnio mało co piję (może to źle biorąc pod uwagę spadeczki naszej Agi ), jeśli już to właśnie piwko smakowe, ewentualnie lampkę wina półwytrawnego wódki to wieki nie piłam zresztą nie lubię takiej czystej, chyba, że w drinku

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
nawet mi nie mów... byłam z dziadkami w biedronce i nie miałam jak się ruszyć między półkami. co najśmieszniejsze to 85% osób to byli emeryci, którzy równie dobrze mogliby zrobić sobie zakupy na tygodniu, a nie pchać się do sklepu w weekend, gdy wszyscy, którzy na tygodniu pracują akurat idą na zakupy. moi dziadkowie tak samo - nie powiedzieli wcześniej, że chcą, żeby ich zawieźć, tylko w ostatniej chwili.

tak w ogóle to sukces! mama dała mi wczoraj samochód, żebym pojechała po tżta, przy okazji przejechałam się po osiedlu, a dziś jechałam z dziadkami do biedronki niby dość blisko, ale mieli sporo zakupów więc zapakowałam ich do samochodu i jazda jeszcze się upierali, że niee, wezmą rower i wszystko zapakują na niego i tak przyjdą, ale ja postawiłam na swoim i ich zawiozłam. dwa w jednym - ja miałam frajdę, a oni nie musieli targać zakupów
mama powiedziała, że wczoraj jak wracała z pracy to same starsze babki jechały samochodami, więc stwierdziła, że skoro one jeżdżą to i ja na pewno dam sobie radę a ja się cieszę, że w końcu mi zaufała, mimo że wiem że się nadal o mnie boi ( i o samochód pewnie trochę też )
No i widzisz! Super mama powoli się przekona w sumie jak masz nabrać wprawy w jeżdżeniu jak Ci samochodu nie będzie dawać

A na zakupach tak jak mówisz, emeryty i rencisty w ogóle do warzyw ani do lodówek nie mogłam się dopchać, bo przekupy stanęły na środku i zero dojścia i nawet na słowo "przepraszam" zbytnio nie reagowały ja to jestem chora po takich zakupach na weekendzie, bo schodzi dwa razy dłużej

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
a spróbuj tylko zapomnieć :P albo mieć rozładowany telefon... armageddon
święta racja

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Ja też sernik na zimno robiłam
Jaki?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora