Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 14:10   #907
katka11s
Raczkowanie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Witam Was !! wszystkie razem i każdą z osobna

Od kilku dni obserwuję Wasze wpisy i forum i chciałabym sie do Was przyłączyć.
Po raz kolejny stoję przed wyzwaniem zwanym -zrzucanie kilosków... Juz od jakiegos czasu przyzwyczajałam się psychicznie do tego hehe bo wiadomo wszystko zaczyna się od pozytywnego myślenia i ułożenia sobie pewnych spraw żeby dać radę... A jestem taką osobą ,że jak coś zaczynam to muszę skończyć ,więc jak psychicznie nie czuję się na siłach to poprostu nie zaczynam
Czuję jednak ze to jest ten czas i że dam radę a przy takim wsparciu jak Wy to juz na pewno Bardzo się cieszę że Was znalazłam!!! bo wiadomo w kupie raźniej
Tak jak pewnie większość z Was jestem już po wielu wypróbowanych dietach z lepszymi czy gorszymi skutkami...
Przez ostatni rok miałam wiele stresu i jakby to nazwać nie zwracałam uwagi na siebie: na to jak wyglądam,co jem i jak się czuję... ponieważ wazniejsze były inne sprawy,które decydowały o dalszym życiu moim i mojej rodziny... i nic więcej mnie nie odchodziło!!! to był mój priorytet!
Powoli wychodzę na prostą,ale jak spojrzałam w lustro to się przeraziłam!!! co stres i nerwy mogą zrobić z człowiekiem...
ale teraz wreszcie czas na mnie

Ale do rzeczy :
dziś się zważyłam i startuję z wagą 86.3 mam 171 cm
mój cel to 75a marzeniem byłoby 70
Myślę ,że przy waszym wsparciu uda mi się to osiągnąć

Zakupiłam rower ,więc zamierzam rowerowy wysiłek ale nie tylko ,do tego aqua aerobic i zumba 2 razy w tygodniu.
No i oczywiście dieta ,najlepiej czuje sie przy takiej 1500 kcal

Mam nadzieję ,że mnie przygarniecie
Za wszystkie trzymam kciuki i wszystkim GRATULUJĘ zrzucenia kg bowiem ile pracy musiałyście w to włożyć !!!

Pozdrawiam serdecznie i do dzieła !!!

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

Edytowane przez katka11s
Czas edycji: 2014-05-31 o 14:55
katka11s jest offline Zgłoś do moderatora