2014-05-31, 15:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
Napisane przez Pradip
Ja już nawet nadziei nie mam bo tak jestem skopana przez te kochane nóżki że wiem że będzie wielki... ale dzięki za słowa otuchy w końcu nasza Zopiee jest najlepszym dowodem że można 4kg urodzić i to bez znieczulenia 
|
Ja już pisałam, że ja też rodziłam prawie 4 kg bobaska Dokładnie 3990 od rozkręcenia prawdziwych skurczy w 3:45 minut, także jak na pierwszy poród nieźle. A parte czyli jak już przechodzi dziecko to miałam takie 3 rundy po 3 pchnięcia także może gdzieś z 15 minut - ale tego to dokłdanie nie powiem, bo nie miałam poczucia czasu. Byłam nacinana, ale bez jakiś dramatów jak miały niektóre dziewczyny.
Nie wiem czy to pisałam, ale podczas pobytu w szpitalu jej najniższa waga to była 3600 z czymś i na moje oko nie było żadnej różnicy w wyglądzie. Pewnie jakbym porównała fotki z jedną wagą i drugą to coś tam byłoby widać, ale nie była to szokująca zmiana, wręcz niezauważalna
Może przy większych róznicach wagi, ale tak to nie ma co sobie zawracać tym głowy i tak boli jak diabli i tak Do 4 kg moim zdaniem nie ma sobie co zawracać tym głowy, powyżej już nie wiem, bo brak mi doświadczenia
|
|
|