Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 15:38   #2605
TroppoSensibile
Raczkowanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III

Witam się z Wami już jako Mamusia nie wiem kiedy Was nadrobię, ale obiecuję, że się postaram W

ielkie gratulacje dla Bereniki i Zophiee witam na świecie Waszych księciuniów o tym zdążyłam się dowiedzieć

na chwilkę udało mi się w końcu dojść do komputera w przerwie między karmieniem. Trafił mi się prawdziwy miłośnik cycorów więc póki co nie mam na nic innego czasu. Adaś mógłby wisieć cały dzień i noc. Mam nadzieję, że jakoś to się unormuje, bo szczególnie noce bywają ciężkie.

Przede wszystkim pięknie dziękuję za kciuki i dobre słowa chyba poskutkowały, bo poród był idealny jak to mówi tż w skrócie jakieś 4 parcia i Adaśko wyskoczył Dla mnie to trwało parę minut pomijając wcześniejsze przygotowania 1 faza gdyby nie kroplówka trwałaby chyba w nieskończoność, bo miałam słabiutkie nieregularne skurcze przy czym z godziny na godzinę robiło się coraz większe rozwarcie.

Tak jak zapewne dziewczyny pisały miałam problem z karmieniem nawał już w 2 dobie, pogryzione sutki, ryk i wycie jakich mało, ale wczoraj położna oświeciła mój blondynkowy mózg i nauczyła korzystać z kapturków z aventu. One uratowały mnie i moje dziecię przed głodówką mam jeszcze drugie z baby ono, ale nie próbowałam ich jeszcze.

Dzeiwczyny jeszcze raz dziękuję za gratulacje i próbuje was ponadrabiać póki Mały śpi
TroppoSensibile jest offline Zgłoś do moderatora