Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 16:31   #4495
EmilyO
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Cytat:
Napisane przez qubusiowa Pokaż wiadomość
Juz przyjelam tak to moje zdjecie, mam anatomiczne ale mialam trochę mojego miesnia u góry biustu, i dlatego to tak wyglada ale pewnie zaniedlugo wszystko opadnie w dol i nie bedzie takiego efektu hehe bo ja dopiero 10 dni po op :P
a też wybierałaś między tymi dwiema opcjami, czy od razu byłaś nastawiona na anatomiczne? Jak w ogóle się nie orientuję w temacie... i nie wiem co mam zrobić za bardzo, bo nie mam pojęcia co mogę z mojej wyjściówki uzyskać... [/QUOTE]

ja powierzylam wybor lekarzowi, gdybym teraz wybierala wybralabym chyba okragle, ale tylko dlatego ze widze efekt anatomow na sobie, przed op nie jest sie w stanie wyobrazic jaki czego bedzie efekt ) jakbym miala okragle, to mozliwe ze teraz anatomiczne bym wybrala hehe nie wiadomo

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Emi, posmaruj tłustą maścią to woda ominie te miejsca. Kachuula dobrze napisała. Ja brałam żel pod prysznic na gąbkę i szorowałam paszki i dekold, a potem moczyłam gąbkę i wyciskałam, żeby z niej nie ciekło. Nie dotykałam pod piersiami. Na koniec spłukałam letnią wodą z prysznica, bo nie można za gorącą. Koniecznie dobrze osusz.
Dzieki sloneczko za podpowiedz
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora