2014-05-31, 18:50
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
No, no, no ale nas się dużo zrobiło
Cytat:
Napisane przez katka11s
Witam Was !! wszystkie razem i każdą z osobna
Mam nadzieję ,że mnie przygarniecie 
Za wszystkie trzymam kciuki i wszystkim GRATULUJĘ zrzucenia kg bowiem ile pracy musiałyście w to włożyć !!!
Pozdrawiam serdecznie i do dzieła !!! 
|
Witam gorąco w ten chłodny wieczór. 
Cytat:
Napisane przez pannaatopowa
Witajcie, czy moje 24 kilogramy (około) do zrzucenia może się przyłączyć?
|
Moje kilogramy witają się z Twoimi i zapraszają do dyskusji  
Cytat:
Napisane przez izkaa84
czasami takie parę dni leniuchowania i odstępstwa od diety jest jak najbardziej wskazane. Ja zazwyczaj później wracam do treningu z podwójną siłą i energią  Dziewczyny, a jak się motywujecie do ćwiczeń. Bo na pewno są takie dni kiedy nic się nie chce. Odpuszczacie, czy...
|
Zbieram się w sobie wmawiając, że muszę to zrobić bo inaczej nie schudnę... ale nie wiem czy zauważyłaś że stosuję też kary 
Cytat:
Napisane przez donkje
Czeeeeść dziewczyny! 
Wróciłam, mam nadzieję że sie stęskniłyście za moim wymądrzaniem 
Witam wszystkie nowe redukujące
Miałam cheaty day x3 . Masakra, wczoraj waga pokazała tyle samo, ale jutro boję się wchodzić. Najadłam się jak nigdy chyba.
Jutro już wracam do szarej codzienności-diety i cwiczeń, tymbardziej że we Wrocławiu znowu słonko wyszło i mogę śmigać na rolki!

|
Obżarciuch 
Miałam wczoraj grila, ale wydaje mi się, że dużo nie zjadłam - jedną małą kiełbaskę, hamburgera i malutkiego paluszka z kiełbasy czy coś takiego. Dziś rosołek, hamburger z wczoraj oraz kasza jagłana z kawałkiem mięska i ogórkiem konserwowym. Aaaa i od wczoraj wcinam arbuza, jeszcze mi zostało trochę 
Dziewczyny co sobie zaplanowałyście na Dzień Dziecka???
|
|
|