Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 22:23   #319
wings6
Wtajemniczenie

Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XIX

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
moja micha to dzis porazka totalna
Moja też.
Aż sama sobie się dziwię bo ostatnio dobrze mi szło. Ale nerwowa coś jestem, mam stresa przed tym weselem (gorzej niż przed swoim) i poranną zmianą T. i tym, że dziecko zaczyna mi katarzyć i pokaszliwać a w przyszłym tygodniu absolutnie nie może być chory !!

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
trzeba było biec normalnie. ja ostatnio jak biegałam z koleżanką i zaniemogłam to kazałam jej cisnąć beze mnie
Ja raz biegłam z T. i to był (wiel)błąd. Ostatnio pobiegliśmy razem ale osobno i było ok.

Co do późnego macierzyństwa to ostatnimi czasy wszystkie moje koleżanki rodzą zdrowe dzieci a grubo po 30-tce. Jest za to w otoczeniu inny kłopot. Endometrioza. Z naszych analiz wynika, że kłopoty mają dziewczyny, które długo brały tabletki anty.

Moja mama miała lat 35, ciocia 36, teściowa 32 i 38 itd... i wszyscy jesteśmy zdrowi (tzn. nie mamy downa) bo z innymi odchyłami różnie bywa.

A co do usg w ciąży. W pierwszej miałam bardzo często bo leżałam w szpitalu, nawet rano w tym fatalnym dniu też miałam i niby wszystko już było ok. a jak się okazało kilkanaście godzin później wcale nie było. Dlatego z synem unikałam bo na co mi one ?? Tak jak Czarli pisze i tak nie miałoby wpływu na jakiekolwiek decyzje... ale przyzierność karkową miałam badaną, lekarz prowadzący uważał to badanie jako obowiązkowe.