Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 23:03   #1488
buu007
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)

nadrobilam was laski,ale jak nadal tak bedzie to znow odpadne z watku

jesli chodzi o wlosy to czytam madre blogi,gadam z siostra a jak przychodzi co do czego to nic nie robie bo mi sie nie chce,nie mam czasu
elinko mi strasznie wypadaja pelno ich w lazience,pokojach,a sa dlugie i ciemne,przyzwyczailam sie

kanwa tak gadalas o tych flakach wczoraj ze mialam dzis na obiad,blee i musialam zjesc troche bo nic innego nie bylo,ale sie po kilku lyzkach poddalam

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Super, że wyniki takie dobre
Moje dziecko też jest z Turcji. Do tego jest śniady, więc mąż podejżliwie na mnie patrzy ;p

zlosnia ja piratow tez uwielbiam,ma byc nowa czesc?

Lwica facet co nam robil dwie szafy jak mi sie rozrysowal to myslalam ze padne,potem on wychodzi a tz-et do mnie-widzialas,on nawet kartke pocieniowal
myslimy ze u niego w firmie zrobic kuchnie,bo szafy nam tanio policzyl
zobaczymy,na razie i tak funduszy brak

mariola ja taki makaron tak jak dziewczyny,jadlam w dzieciństwie w lecie,ale teraz jakos juz bym chyba nie przelknela tez

simone ale sen

Almariel juz mialam pytac jaki rowerek ale doczytalam,tez sie zastanawiam nad biegowym dla malej ciagle,ale ona cos pojezdzi,wywali sie i juz nie chce
masz krecone wlosy?moja sis mowila mi ze ten kokosowy to bardziej do kręconych jest-olej

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Przygarniemy ich obu
bigamia?

gornek no co Ty,dzieki tym pojedynczym wiadomoscia szybciej przebrnelam przez te 15 stron

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Calineczko a dla Ciebie mial byc przytulasek
co tam?

ide sie myc,sernik sie studzi,czekam az bede mogla go do lodowki dac bo ma siedziec w niej 12h
kurde a psiapsiola ma byc juz o 9

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora