Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-31, 22:43   #2008
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Nie długo to ci nawet lekarz CC nie zrobi jak to będzie "wbrew jego wierze, religii.." przez te dyspozycje wiary...

Wate to nasze babcie uzywały hehe Ja się własnie zastanawiam nad tymi podpaskami wielkimi z belli bo ogólnie co miesiąc ich używałam (tylko tych normalnych rozmiarów ) podczas okresu. Też się trochę gubię w nazwach przede wszystkim, ale damy rade
taaa juz slyszalam ze nie chcą wypisywać tabsów itd itp, mogliby w takim razie zmienić zawod bo mnie szlak trafia!
Poza tym na wychowanie dziecka trzeba miec tez pieniadze a nasz kraj warunkow co do tego nie daje

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem, to chyba też od szpitala zależy, u nas dają wszystko i podkłady, tylko na wyjście trzeba mieć dla siebie, i ciuszki dla dziecka też dają tylko na wyjście trzeba mieć swoje
moja mama jak byla jakis czas temu w szpitalu na ginekologicznym oddziale to musial jej tata wszystko kupic w aptece łącznie z płynem do lewatywy... to jest śmieszne..

W ogole to np moja tesciowa pierwszy porod miala okropny... a drugi bardzo lajtowy hehe i przy pierwszym miala jakies zapalnie piersi i jej dwie połozne uciskaly piersi zeby to mleko się wydostalo to podobno ryczała z bólu

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora