Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
hej
witam się po w koncu troche przyjemniejszym dniu  ząb chyba troche odpuszcza 
byliśmy dziś na małej wycieczce - Tz realizował swój prezent urodzinowy.
Wykupiłam mu jazdę quadem w terenie (po byłym poligonie wojskowym), było super.
Stary się wyszalał (od stóp do głow w błocie  ), a ja z Młodym pospacerowałam
co do Jaśka oczywiście raczkowanie to z mało - po wszytskim się wspina i co chwilę zalicza upadki 
|
no to tż musiał mieć mega radochę jak to mówią... aa - brudne dziecko = szczęśliwe dziecko ale do facetów chyba też pasuje 
fajnie że dzień udany 
Cytat:
Napisane przez ewacia85
witam mamuski 
dzień mamy w przedszkolu super adi pieknie mówił wierszyk i czadowo sie gibał w tle jak dzieci tanczyły kaczuchy....niby to nagrywaąłm kom al enie wiem czy cooś widac bo nie sprawdzałam...artysta mój mały 
tż udało sie być na przedstawieniu a ja mało co się nie poryczałam jak adi poszedł dać mu prezent...tak strasznie się cieszył ze jest 
a sebek znowu mnie zaskoczył  po obiadku jkłade go na łózko zeby zmienić pieluszke a ten śmieję pełnym pyszczkiem i coś mi dziwnego śmigneło w oczach.... patrze a tam górna jedyneczka sie przebiła i druga już blisko
a ja głupia nic mu nie smarowałam ani przeciwbólowego nie dawalam ....ba nawet nie wiedziałam ze ząbki idą 
|
napawasz mnie optymizmem bo widzę że i Sebek i Ola idą prawie łeb w łeb w zębami, umiejętnościami i może okaże się że u Oli następne zęby też wyjdą bez objawowo  
faaaaaaaaaajnie że tż był 
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------
Cytat:
Napisane przez czaszka_
hejaaa
ale jestem dzis podjarana  pojechalismy rano z małą na zakupy i mielismy kupic jej jakis prezent a kupilam sobie sandały 
potem zaliczylismy biedre i u nas jeszcze byly promocje wiec kupilismy pare rzeczy w tym bodziaki.
a potem pojechalismy na pchli targ ze podobno fajne i tanie zabawki i miedzy innymi kupilismy wielkiego misia na ktorego mała ma zaciesz caly dzien  i nianie elektroniczna i 2 maskotki i taka mate do zabawy gumową i projektor i 3 ksiazeczki w tym 2 grające i to takie nadmuchiwane krzesełko do wody i podjaralam sie bo uwaga uwaga zaplacilismy za wszystko CAŁE 100zł  
potem spedzilismy pol dnia umojego taty i tez bylo fajnie...mała zaszalała za tym wielkim misiem.....tylko teraz sie zastanawiam jak to wyprac?
lece nadrabiac 
|
suuuper zakupy ! i to w Rzeszowie jest takie miejsce?
Cytat:
Napisane przez logoasia
|

Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Jak to możliwe że ja jeszcze nie panikuje przed wtorkowym lotem?
|
bo nie masz przed czym panikować bo świetnie sobie poradzicie z Bartusiem 
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811
Hejka
Ale miałam dzisiaj fajny dzionek. Rano na chwilkę w pracy  a po południu udało się ze znajomymi zorganizować grilla u nich na działeczce. Bartuś pokonywał namiętnie trawniki, starszaki głupiały a mamusia delektowała się grillem.
A teraz idę coś wszamać i nadrabiać ( widać że weekend i pogoda nawet nawet bo za dużo nie mam)
|
super że dzień taki pozytywny 
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
Mojemu mezowi sie nudzi i rozwinal sie artystycznie na balkonie :P nie chcielismy inwestowac w kafelki bo to nie nasze mieszkanie i nie wiadomo ile pomieszkamy, a wykladzina jest ponoc bleee.... wiec z dedykacja dla Bartoszka powstalo cos takiego
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/138/364490_balkon.JPG
|
faaaaaaaaaaaajnie to wygląda