Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-31, 22:52   #2005
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

witam się po w koncu troche przyjemniejszym dniu ząb chyba troche odpuszcza
byliśmy dziś na małej wycieczce - Tz realizował swój prezent urodzinowy.
Wykupiłam mu jazdę quadem w terenie (po byłym poligonie wojskowym), było super.
Stary się wyszalał (od stóp do głow w błocie), a ja z Młodym pospacerowałam

co do Jaśka oczywiście raczkowanie to z mało - po wszytskim się wspina i co chwilę zalicza upadki

no to tż musiał mieć mega radochę jak to mówią... aa - brudne dziecko = szczęśliwe dziecko ale do facetów chyba też pasuje
fajnie że dzień udany

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam mamuski
dzień mamy w przedszkolu super adi pieknie mówił wierszyk i czadowo sie gibał w tle jak dzieci tanczyły kaczuchy....niby to nagrywaąłm kom al enie wiem czy cooś widac bo nie sprawdzałam...artysta mój mały
tż udało sie być na przedstawieniu a ja mało co się nie poryczałam jak adi poszedł dać mu prezent...tak strasznie się cieszył ze jest
a sebek znowu mnie zaskoczył po obiadku jkłade go na łózko zeby zmienić pieluszke a ten śmieję pełnym pyszczkiem i coś mi dziwnego śmigneło w oczach.... patrze a tam górna jedyneczka sie przebiła i druga już blisko
a ja głupia nic mu nie smarowałam ani przeciwbólowego nie dawalam ....ba nawet nie wiedziałam ze ząbki idą
napawasz mnie optymizmem bo widzę że i Sebek i Ola idą prawie łeb w łeb w zębami, umiejętnościami i może okaże się że u Oli następne zęby też wyjdą bez objawowo
faaaaaaaaaajnie że tż był

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
hejaaa

ale jestem dzis podjarana pojechalismy rano z małą na zakupy i mielismy kupic jej jakis prezent a kupilam sobie sandały
potem zaliczylismy biedre i u nas jeszcze byly promocje wiec kupilismy pare rzeczy w tym bodziaki.
a potem pojechalismy na pchli targ ze podobno fajne i tanie zabawki i miedzy innymi kupilismy wielkiego misia na ktorego mała ma zaciesz caly dzien i nianie elektroniczna i 2 maskotki i taka mate do zabawy gumową i projektor i 3 ksiazeczki w tym 2 grające i to takie nadmuchiwane krzesełko do wody i podjaralam sie bo uwaga uwaga zaplacilismy za wszystko CAŁE 100zł
potem spedzilismy pol dnia umojego taty i tez bylo fajnie...mała zaszalała za tym wielkim misiem.....tylko teraz sie zastanawiam jak to wyprac?

lece nadrabiac

suuuper zakupy ! i to w Rzeszowie jest takie miejsce?

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Jak to możliwe że ja jeszcze nie panikuje przed wtorkowym lotem?
bo nie masz przed czym panikować bo świetnie sobie poradzicie z Bartusiem

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Hejka
Ale miałam dzisiaj fajny dzionek. Rano na chwilkę w pracy a po południu udało się ze znajomymi zorganizować grilla u nich na działeczce. Bartuś pokonywał namiętnie trawniki, starszaki głupiały a mamusia delektowała się grillem.
A teraz idę coś wszamać i nadrabiać ( widać że weekend i pogoda nawet nawet bo za dużo nie mam)
super że dzień taki pozytywny

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Mojemu mezowi sie nudzi i rozwinal sie artystycznie na balkonie :P nie chcielismy inwestowac w kafelki bo to nie nasze mieszkanie i nie wiadomo ile pomieszkamy, a wykladzina jest ponoc bleee.... wiec z dedykacja dla Bartoszka powstalo cos takiego

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/138/364490_balkon.JPG
faaaaaaaaaaaajnie to wygląda