2014-05-31, 22:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
taaa juz slyszalam ze nie chcą wypisywać tabsów itd itp, mogliby w takim razie zmienić zawod bo mnie szlak trafia!
Poza tym na wychowanie dziecka trzeba miec tez pieniadze a nasz kraj warunkow co do tego nie daje
moja mama jak byla jakis czas temu w szpitalu na ginekologicznym oddziale to musial jej tata wszystko kupic w aptece łącznie z płynem do lewatywy... to jest śmieszne..
W ogole to np moja tesciowa pierwszy porod miala okropny... a drugi bardzo lajtowy hehe  i przy pierwszym miala jakies zapalnie piersi i jej dwie połozne uciskaly piersi zeby to mleko się wydostalo to podobno ryczała z bólu 
|
Moja opinia jest taka, że takich lekarzy powinno się odrazu zwalniać z pracy albo jak chca to niech zakładają własne kliniki i tam dyktują reguły. Oni składali przysięgę, że będą robić wszystko dla ratowania ludzkiego życia. Każdy ma prawo wierzyć w co chce, ale praca to jest praca. To tak samo jak ja jestem przeciwniczką palenia i pracuje w sklepie, podpiszę deklaracje, że nie będę sprzedawała papierosów bo one zabijają? Nie róbmy jaj.
A co do wyposażenia to wiem, że w każdym szpitalu jest trochę inaczej i najlepiej za wczasu się dowiedzieć co i jak. Wiele osób zabiera ze soba np swoje sztućce, bo nie lubią jeść tymi co używało juz milion innych ludzi. Ja wiem, że mój szpital co nieco zapewnia ale pewnie szczegółów się dowiem na szkole rodzenia
|
|
|