2014-05-31, 22:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
taaa juz slyszalam ze nie chcą wypisywać tabsów itd itp, mogliby w takim razie zmienić zawod bo mnie szlak trafia!
Poza tym na wychowanie dziecka trzeba miec tez pieniadze a nasz kraj warunkow co do tego nie daje
moja mama jak byla jakis czas temu w szpitalu na ginekologicznym oddziale to musial jej tata wszystko kupic w aptece łącznie z płynem do lewatywy... to jest śmieszne..
W ogole to np moja tesciowa pierwszy porod miala okropny... a drugi bardzo lajtowy hehe  i przy pierwszym miala jakies zapalnie piersi i jej dwie połozne uciskaly piersi zeby to mleko się wydostalo to podobno ryczała z bólu 
|
Dlatego najlpiej się dowiedzieć w szpitalu. Tż mówił, że porody to najlepsze dla nfztu, bo jest dużo nawet i tak naprawdę nie jest to wizyta, którą trzeba zaplanować wcześniej i czekać w kolejce, dlatego nie powinni kasy żałować. Być może z ciężarnymi jest inaczej niż z kobietami z problemami ginekologicznymi ja się jeszcze wybieram sama na dokładny rekonesans, już sobie założyłam teczkę jakie badania musze mieć, grupa krwi, toxo(tyle wiem od gin tylko) muszą być w dniu przyjęcia a gdzie tu jeszcze dalej?
|
|
|