Wątek
:
Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-06-01, 06:57
#
2012
kaska87
Zakorzenienie
Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201
hej
jejjjj dzisiaj pierwszy dzień dziecka
Miki już wycmokany
Cytat:
Napisane przez
ewacia85
witam mamuski
dzień mamy w przedszkolu super adi pieknie mówił wierszyk i czadowo sie gibał w tle jak dzieci tanczyły kaczuchy....niby to nagrywaąłm kom al enie wiem czy cooś widac bo nie sprawdzałam...artysta mój mały
tż udało sie być na przedstawieniu a ja mało co się nie poryczałam jak adi poszedł dać mu prezent...tak strasznie się cieszył ze jest
a sebek znowu mnie zaskoczył
po obiadku jkłade go na łózko zeby zmienić pieluszke a ten śmieję pełnym pyszczkiem i coś mi dziwnego śmigneło w oczach.... patrze a tam górna jedyneczka sie przebiła i druga już blisko
a ja głupia nic mu nie smarowałam ani przeciwbólowego nie dawalam ....ba nawet nie wiedziałam ze ząbki idą
zazdrość
ale fajnie mieć takie kumate dziecko
no i super, że małż dotarł
a dla Sebuli
za kiełka
Cytat:
Napisane przez
mariiasia
a co to za dietka?
w sumie muszę więcej białka wkomponować
trochę ta dieta pomaga z tarczycą
http://tarczyca.wieszjak.polki.pl/na...-tarczycy.html
Cytat:
Napisane przez
ladanseuse14
k
Cytat:
Napisane przez
ewacia85
ps pisałyście nie raz że dziecko spadło z łózka a tu UWAGA dzisiaj JA SPADŁAM Z LÓŻKA
nie wiem co ja robiłam czy mi się coś sniło czy co ale równo gruchnęłam i nie wiedziałam co się dzie tż też nie wiedział...al;e jak sie zczaiłam co sie stało to zaczęłam styrasznie się śmiać
Ewa
nie mogę z Ciebie
z okazji dnia dziecka dostałam od małża śniadanie do łóżka
idę szamać
07:07
kaska87
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do kaska87
Znajdź więcej postów kaska87